tuncel_85 kullanıcısının son içeriği

1. tuncel_85

Tem'de başıma gelen hadise.

Merhaba Arkadaşlar, Bugün Hadımköy'den Maltepeye doğru seyahat ederken sol şeritte 100-110 gibi sabit hızda öndeki araçla takip mesafemi koruyarak şeridimi ortalamış gidiyordum. Ortalıyorum ki yan tarafdan üstüme çıkmaya çalışmasınlar. Daha sonra Mini Cooper marka bir araç bana arkadan...
  2. tuncel_85

Trafik cezası hk.

Merhaba Arkadaşlar, Bugün saat 21:00 sularında benim aracım(motosiklet) dahil yaklaşık 20 araca 95 TL ceza kesildi. Ceza kesilen araçların içinde bir mekanın önündeki kurye motorları , mekanın önüne valelerin park ettiği araçlar ve kaldırımdaki motorlar vardı. Benim aracım tam kaldırımda...
  3. tuncel_85

Debriyaj kaçırma sorunu hk.

Merhaba Arkadaşlar, 2006 Model CBR 600f4i aracımda 10.000 devir civarı maksimum torku ürettiği sırada debriyaj kaçırdığını fark ettim. 10.000 devirden sonra bir süreliğine hız almıyor ve kısa bir süre ivmelenme olmuyor. Tekrar devir normale döndüğünde sorun ortadan kalkıyor. Yeniden...
  4. tuncel_85

Sahibinden'de satılık CBR250R (DİKKAT !)

Merhaba Arkadaşlar, Aşağıda paylaşacağım linkteki motor yaklaşık 1 sene önce arkadaşımdayken 12.000km'de idi. Ve bizde sonradan öğrendiğimiz üzere bize geldiğinde 35.000km'den düşürülmüştü ve Ağır hasardan toplanmıştı. Arkadaşımında kazası üzerine hafif kazalı olarak sattık. Sattığımızda...
  5. tuncel_85

İstanbul'dan Selamlar

Merhaba, Aslında bayadır forumu takip ediyorum. Fakat kendimi tanıtmamıştım. Motosiklet hayatıma CBR250R ile başladım. Daha sonrasında R25 ile devam ettim. Şimdi ise 2006 model Honda CBR600F ile 2 teker tutkuma devam ediyorum. Herkese iyi günler dilerim.

Yeni mesajlar