tuncd kullanıcısının son içeriği

1. T

Samsun tavsiye kamp alanı

Merhabalar, İnşaallah Çarşamba günü İstanbul'dan Samsun Bafra'ya yola çıkıcam.Bafra çevresinde 50-100 kilometrelik alan içinde eş ile kamp yapılabilecek tavsiye edebileceğiniz biryerler var mı.İşletme olsun olmasın farketmez,fakat işletme olmazsa çok çok tenha olmamasını tercih ederiz.
  2. T

2. Viteste Gelen "bom" Sesi

Merhabalar, Motorum CB125F,kilometresi yaklaşık 43bin.Bundan 2 gün önce mahalle arasında yavaş süratte giderken 2. viteste motordan(tam olarak nereden geldiğini anlayamadım) gayet tok bir şekilde "bom" sesi geldi ve yürür vaziyette motor istop etti.Hiç durmadan direk marşa bastım hiçbirşey...
  3. T

CB125F kaza - km saati kırıldı yardım

Merhabalar.Bu sabah ufak bir kaza geçirdim,araba aniden önüme kırdı.Km saati camı ve ön çamurluk kırıldı. Size sormak istediğim ilk soru fotoğraftaki gibi bir cam kırığına nasıl çözüm bulabilirim? Komple km saatini değiştirmek mi gerekiyor yoksa sadece cam olarak değiştirtebilir miyim ...
  4. T

İstanbul içi CB125F ön cam arıyorum.

Başlıktada belirttiğim gibi,ikinci el Honda CB125F için ön cam arıyorum.
  5. T

CB125F Elcik Korum Montajı

Merhabalar. CB125F motoruma internetten resimdeki elcik korumayı sipariş ettim.Bütün modellere uyumlu yazdığından dolayı gidon tipini hiç araştırmadan aldım.Fakat elciği çıkarttığımda resimde eklediğim gibi gidon girişinin dolu olduğunu farkettim.Arka tarafı boş sadece giriş kısmı dolu aradan...
  6. T

CB125F motor kısmında ikinci devir sesi

Yaklaşık 30.000 km'de 2018 model CB125F sahibiyim. 3. viteste sadece 5000 devirde ve 4-5. viteslerde yüksek devirlerde motorda inleme tarzı ikinci bir devir sesi geliyor,tamire halen götürmedim, uzun zamandır motora binen 1 2 arkadaşıma dinlettim bir sıkıntı yok ses normal dediler nedense bana...