tuna_tour kullanıcısının son içeriği

1. tuna_tour

Bugün (09.04.2015) Boğaz Köprüsünden Geçenler

evet arkadaşlar duygularınızı ve maceralarınızı paylaşır mısınız
  2. tuna_tour

2 Zamanlı 8 Silindirli Motor !

3. tuna_tour

Aşağıdakilerden Hangisi Süper Sport " Değildir " ?

merak ediyorum hangisi değildir, neden değildir ?
  4. tuna_tour

Mondial Mash mi almalıyım yoksa Vespa PX 200 mü ?

Merhaba arkadaşlar, 4 yıllık bir aradan sonra İstanbul trafiğinden bezmiş ve tekrar motor kullanma kararı almış durumdayım. Aklımda 2 model var kafamı kurcalayan ... Sizce Mondial Mash mi almalıyım yoksa Vespa PX 200 mü ? Yardımlarınız ve yönlendirmeniz benim için çok önemli ... Şimdiden...
  5. tuna_tour

2 adet mondial mct 250 almak istiyorum

Merhaba arkadaşlar , Kendime ve arkadaşıma uygun fiyatlı 2 adet MCT 250 alacağım. Satmayı düşünenler mesaj atsınlar lütfen.
  6. tuna_tour

Satılık çok Temiz Hyosung Gt 250 R !!!

Selam Arkadaşlar , Yeni motor aldığımdan dolayı GT 250 R ımı satıyorum.22.000 de kazası yok garantisi devam etmekte , balataları lucas , DID O ringli zincir mevcut bakımları yetkili servisinde yapılmıştır.Pazarlık payı yoktur vade senet çek takas söz konusu değildir fiyat 5.500 YTL 0537 542 94 52
  7. tuna_tour

HYOSUNG GT 250 R ( 2006 çok temiz )

Selam arkadaşlar , askere gideceğim için motorumu satıyorum 2006 model garantisi devam etmekte hiç bir sorunu problemi yok , zincir , balata , hava filtresi ve bujiler yeni değişti . . . 19.000 km de fiyat : 6.000 YTL ( kesinlikle pazarlık payı yoktur ve takas düşünmüyorum ) sahibinden.com...
  8. tuna_tour

Motorlarımı Satıyorum !!! [u]

Merhaba arkadaşlar... Daha büyük bir motor alacağım için 2005 model Kinroad Wind Hunter 150 cc ve yine 2005 model Jinlun Classic 150 cc motorlarımı satışa çıkardım ... Her ikiside 4500 km de ve kazasız hasarsız ... Kinroad scooterım mondial rs 151 in aynısı ve MOTOTAŞ servis bakımlı aynı...

Yeni mesajlar