tugbay kullanıcısının son içeriği

1. T

R1150 R Custom Motor Hakkında

ön arka çamurluk yerinde olsun, plakalık yerinde olsun, sinyaller, korna-uzun kısa far doğru çalışsın. Frene basınca dursun ( 2 kuka arası fren yaptırıyorlar )
  2. T

Kaza sonrası ne yapmalıyım?

kardeşim geçmiş olsun. 2 tarafın da yeşil sigortası olduğu için sigorta karşılayacaktı. Eğer: Sadece maddi hasar varsa, Taraflar alkollü değilse, Ehliyet ve ruhsatlar geçerliyse, Türkiye'deki gibi Kaza Tespit Tutanağı doldurabilirsiniz. Tutanakta: Araç plakaları Sürücü bilgileri...
  3. T

lastik hava basıncı

lastik ebatları ne ?
  4. T

Stop çakar takmak istiyorum

Msttech Bursa nın kedi gözü çakar modulü ve led lambalarını alıyorum 3. defa ( farklı motorlar için ) Bugün montajını tamamlayacağım. Çok memnunum. Frende F1 çakar yapıp sabite geçiyor. yada istersen sabitte uçak kanadı şeklinde yanıp sönüyor frende çakar yapıp sabite geçiyor.
  5. T

İzmir Çıkışlı Ege Turu

15 gün önce datça yaptık geldik 1 gece konaklamalı. Kargı koyunda bizim ev datça da kokteyl içmeden, birşeyler yemeden dönme. Koyları ( bükleri ) gez kesinlikle. Datça da 1 gece konaklama öneririm. Biz Beyaz Ev Datça da kaldık merkeze yürüme mesafesinde. Kekik restaurantta akşam yemeği ye yer...
  6. T

Çanakkalede gezilecek bilinmedik mekanlar

yeme içme mekanları için instagram da iparöneriyor u takip et
  7. T

MT-07 Gücü abartılıyor mu?

Tork alt devirlerde olduğu için tekere kolay gelebilen bir makine, yoksa son hız 3.-4. vites rolling motoru değil
  8. T

Diyelimki Hiz Sinirlari Arabalar ile ayni oldu

Arkadaşlar burada yazdığınız kadar e devlete girip cimer e lütfen istekte bulunan yüzler olursak belki binler olursak sesimizi birgün duyururuz.
  9. T

Muhalefet kötü birşey doğru yapılmadıktan sonra, zira ondan dolayı yıllardır sistem aynı. Size diyecek birşeyim yok. siz bakış eğitiminden önce Ön Yargılarınızı kırın. yurtiçi yurt dışı yolculuklarımda bilgim dahilindeki bakış tekniklerimle hiç tehlikeye düşmeden ve kimseyi düşürmeden...
  10. T

Size kesinlikle katılmıyorum. Yılda 20.000 km ortalama yapan birisi olarak şehirler arası yolda 120 km sabit hız gidiyorum ama ceza konusunda kelle koltukta, radar riski olduğu anda fren fren 90 km düş. Geçtiğimiz hafta 130-140 la gittiği için önümüzdeki motorun ehliyeti alındı 1 ay süreyle...
  11. T

Kot Motosiklet Pantalonu tavsiyesi

riderdenim 4.senesine giriyor. Eşim ve ben kullanıyoruz. Hiç kazamız olmadı şükür. İlk defa geçen hafta yıkadım. Hep havalandırır ve dıştan temizlerdim. Hiç deformesi yok. Belki 20.000 km kullanmışımdır. ( Günlük giymiyorum uzun yolda giyiyoruz yada gazlamaya çıkacaksam )
  12. T

Motosiklet Hız Sınırlarının Güncellenmesi Talebi

Gerçekten bu başlığın üzerine gündeme taşınması denk geldi. Sanmıyorum bu kadar hızlı hiyerarşi ilerlesin. Ama bu meclisteki konuşmanın üzerine bizde buradan yazdığım gibi bir şekilde sesimi çıkarırsak belki sonuca varırız.
  13. T

Talebinizi iletin sesinizi bir yerden duyurun. Bu arada Almanya otobanlarında 1 gün sürüş yaptım, hız limiti olmayan otobanda. Kurallara inanılmaz uyuyorlar. En sol şerit sadece sollama şeridi. Sürekli gitmek yasak. 200 le gitse 250 ile de gitse kısa bir süre sonra kendisi orta şeride alıyor...
  14. T

Arabanın yapabileceği son hız 240 diyelim, Sen her yolda 240 la gidiyormusun - bence hayır Benim motosikletimin son hızı 220 - Hep gidiyormuyum - Hayır Ama 100 le ge gidersem ceza yiyorum şehirler arası yolda. Ben 120 akıcı gitmek istiyorum. Derdimiz bu
  15. T

sorun şu hız sınırsını 50 km aştın çevirme varsa ehliyet gitti 1 ay 90 olan yerde 140 la gittin yandın 500 olmalı :) Derdimiz otomobil ile aynı olmalı. Şehirler arası yolda 99 ile ceza yiyen birisi olarak yazıyorum bunu.

Yeni mesajlar