tugbay kullanıcısının son içeriği

1. T

Motosiklet ile BALTIK Turu

90 günlük yeşil yaptırdım, yol asistan hizmeti ile beraber 80 euro yerine 100 euro tuttu Anadolu sigorta. Kasko varsa yurtdışı teminatı da ekletmek lazım.
  2. T

2026 Model 250 NK İçin Kaçırılmayacak Kampanya Başladı!

Nk250 yaklaşık 1300 km kullandım. Benim beğendiğim bir motosiklet. Bu kulvarsa uygun sıfır km motosiklet alacak olsam bakardım kesinlikle.
  3. T

Naked motoru sport touring gibi kullanmak

Naked tipli bir motosiklet ile 3 sefer yunanistan ( 1 tanesinde Bulgaristan a da çıktık ), 2 sefer midilli turu yaptık. Yan soft çantaları doğru bağlayıp kullandık. Yüksek sayılabilecek süratlere de çıktık. Biz sorun yaşamadık. Soft çantanın 1 tanesi lastiğe sürttü 1 sefer hemen farkedip...
  4. T

Yeşil sigorta kestirdim ve 20 euro farkla asistan hizmet satın aldım Anadolu Sigorta dan Herkese öneririm 1. ARAÇ TEMİNATLARI 1.1. Yol Kenarında Onarım Sigortalı aracın kaza veya arıza durumunda olay yerinde müdahale için , mümkün olması halinde, yol kenarında onarım ekibi şirketimiz...
  5. T

Selamlar 2024 te farklı bir rota yapmıştım. https://www.motosiklet.net/forum/konu/mini-avrupa-turu.217783/ Prag ı dönüşe yada gidişe koyabilirim. Romanya geçişi kesin. Bulgaristan ı transit geçeceğim kesin. İlk gün bir sorun olmazsa tek nefes Bükreş planım. Sonrası tempoyu gezi...
  6. T

Sport Touring Arayışı ve Tavsiye Beklentisi

Oyumu Tiger dan yana kullanırım. Uzun ömür ve sağlık açısından
  7. T

Teşekkür ederim. Tüm önerileri dikkate alacağım. Alman otobandan 2 sene önceki turumda geçmiştim. Dediğiniz gibi sol şeriti sadece araç geçerken sollarken kullanım yine yüksek hızda orta şeride dahil oldum. Gece şehir içinde yanlışlıkla kırmızıda geçtim flash patladı ama önden çektiği için...
  8. T

Multistrada Düşük Hızda (50-70) Gidon Silkeleme Neden Olur?

Lastiklerin yönünü de kontrol etmenizi öneririm.
  9. T

teşekkür ederim. İspanya yapacaktık sonradan Estonya tarafının daha mantıklı olduğuna karar verdik. Hafif bi Prag-Edinburg havası var gibi eski merkezlerinde. Dediğiniz gibi doğa açısında da geniş bir alan gibi duruyor. Talin e kadar çıkacağız. Trakai de notlarıma aldım. Teşekkürler.
  10. T

Teşekkür ederim hepinize. 1782111063 Baltık kıyılarından devam edeceğiz plan değişmezse. Berlin-Hamburg-Bremen-Groningen gibi görünüyor şuan.
  11. T

Merhaba Bir aksilik çıkmazsa 1 Temmuz 00.00 hareket ile 16-17 gün sürmesini planladığım bir motosiklet turuna çıkıyoruz. Balıkesir hareket Çanakkale - Edirne çıkışlı Bulgaristan - Sadece geçiş için kullanacağız. Romanya - 1 gece konaklama ve transfagarasan geçiş yapacağız. Macaristan - geçiş...
  12. T

2016-2019 arası Africa Twin alırken nelere dikkat etmek gerekiyor ? Bütçe 500k

africa ağır ama ağır hissettirmeyen bir motosiklet 1-2 yol yaptım arkadaşımda vardı aldım 2-3 gün. konforu çok iyiydi. Peglerini sürtecek kadar viraj da yapabildik. Aksesuar şart- karter koruma kesin şart. yan koruma demirleri şart, ben öneririm
  13. T

motosikletim viteste iken mars basmiyor

vites boşta olduğunu gösteren sensör var o arızalanmış olabilir. konum sensörü galiba
  14. T

1000lik makine şehir içi cadde sürüşü

Bende V4 motorlu VFR800xCrossrunner var şehir içi dur kalkta 100 ortalama ( sıcak mevsimler ) 2 Sene önceki avrupa turumda 110 lara kadar gördüm, sorun yok fan çabuk soğutuyor. Ancak aprilla daki durum nedir bilmiyorum, Ecuhardchip gibi yerlerde fan açma derecedesini düşürebilirsin.
  15. T

Yüksek viteste kalkış ve tuhaf ses

Vuruntu sesi normaldir.