ttonay kullanıcısının son içeriği

1. T

Yamaha Xmax Iron Max serisi piyasadan kalkıyor mu?

Iron Max piyasadan kalkıyor mu? Yamaha web sayfasına Xmax ve Tmax için "Tech Max" serisini koymuş bugün. Bu arada "Iron Max" modellerini kaldırmış, muhtemelen 2020 Iron Max gelmeyecek. Tech Max ile özel bir "kamo" renk gelmiş, haki yeşil, jantlar ona uygun açık kahve olmuş, sele dizaynı...
  2. T

Ginger E Motosiklet - Segway Dirt Bike

Ginger'ın tasarımcısı elektrikli cross motosiklet çıkarmış piyasaya. Tek şarj yaklaşık 120km gidip, 4 saatte şarj oluyormuş. Maksimum hız ise 75 km/h. Fotoğraflardan görülen çok keyifli bir alete benzediği.
  3. T

Herobiker 1200M Interkom

arkadşalr aşağıdaki interkomu arlamk istiyorum çifti $40,62, fiyat geyet uygun. aslında inceledğim kadarı ile tam manası ile interkom değil aynı anda 2 kişi bağlanabiliyor. Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi alabilir miyi? Daha önce kullanan var mıdır veya farklı tavisyeleriniz var mıdır...
  4. T

IXM Mont - Levante ve Andover

Merhaba arkadaşalr, YAzlık file mont almayı düşünüyorum, İzmir'de Motovento Ixs montları özellikle tavsiye etti. Andover ve Levante modelleri hoşuma gitti. Fiyatları Revit'ten daha ucuz. Mont hakkında hiç bir bilgim, nasıl bir mont markasıdır yorumlarınız nedir? Şimdiden teşekkürler...
  5. T

Venom Dynamic Air

Selam arkadaşlar, Forumdaki önceki konuları inceledim, Venım hakkında bir çok yorum var genel olarak iyi yorumlar fakat uzun süre kullanımdan sonra yapılan yorum pek göremedim. Venom'un dynamic air modelini almayı düşünüyorum mont 550 TL civarında satılıyor. Yazlık file dış yüzeyli bir mont...
  6. T

Montlar arasında hangisini tercih etmeli?

Merhaba, NMAX 155 scooter'ım var, İzmir'de yaşıyorum ve 4 mevsim mont almayı (uzun) düşünüyorum. Bütçem aşağı yukarı 750-1000 TL, iyi bir fırsat yakalarsam biraz da üzerine çıkabilirim. Venom montlar bahsettiğim aralıkta Venom Adventure ile Dakar arasında kaldım. Özel bir tavsiyeniz var mıdır...
  7. T

Montlar arasında kayboldum !

Merhaba, NMAX 155 scooter'ım var, İzmir'de yaşıyorum ve 4 mevsim mont almayı (uzun) düşünüyorum. Bütçem aşağı yukarı 750-1000 TL, iyi bir fırsat yakalarsam biraz da üzerine çıkabilirim. Venom montlar bahsettiğim aralıkta Venom Adventure ile Dakar arasında kaldım. Özel bir tavsiyeniz var mıdır...
  8. T

NMAX 4lü Flaşör ve Uzuz Kısa Far Selektör Uygulaması

Merhaba Nmax için 4lü flaşör ve selektör kütüğünden aldım. İzmir'de bunu takabilecek hesaplı bir yer var mıdır arkadaşlar? Kütüğün linki aşağıdadır. LINK
  9. T

Rusya St. Petersburg Galeria Motoshow

Merhaba, Geçtiğimiz hafta St. PEtersburg / Rusya'daki Galeria AVM'de tesadüf eseri rastladığım çoğu el yapımı custom olan motorları paylaşmak istedim. Tam da fuarın üzerine denk geldi, umarım hoşunuza gider motorsever arkadaşlar. Yüklemesi zaman almasın diye 3 adet aşağıda paylaşıyorum, gerisi...
  10. T

Origine Strada vs LS2 353 Kask

Arkadaşlar merhaba, 80% şehir içi kullanım amaçlı (İzmir, Kuşadası çevresi) Honda PCX almayı düşünüyorum. Kask olarak ilk etapta 400tlcivarı bir kask düşünüyorum. LS2 ve Origine arasında kararsız kaldım. Origine piyasaya yeni girmiş bir kask diye biliyorum. Artısı izolasyon ve güneş vizörü...

Yeni mesajlar