Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben 2 yıldır aynı montu kullanıyorum içliğini takınca sıcacık oluyor ama su geçirir knk üstüne bir yağmurluk şart 4ridersın yağmurluğu güzel ama kuryeliğe vurulmaz balıkçı naylonundan dikişsiz yağmurluk al
Herkese merhaba.
Yağmurluk, eldiven ve bot tavsiyesi arıyorum hem işte hem gezmede kullanmalık dayanıklı fiyat-performans ürünü tavsiyeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. Ayrıca Nolan kaskım da eskidi 15k limitli ortalama bir kask öneriniz varsa aşağıya yazabilirsiniz. Teşekkürler.
Abiler kardeşler merhaba. Halihazırda 2020 Activa S sahibiyim fakat yaşından ötürü satıp yeni bir motor alacağım hayırlısıyla. Arada kaldım sizce yeni çıkan Yamaha RayZR mı yoksa Honda Activa 125 mı alayım? İleride PCX'e yükseltmek istiyorum ama şimdilik hem yatırımlık hem işimi görecek bir...
merhaba ilk vitesli motorumu aldım ama kışın çoğunlukla dayımın bahçesinde yatacak. o yüzden paslanmayacak u kilit veya zincir önerisi istiyorum. branda da dahil olacak şekilde bütçem 3000₺. teşekkür ederim 😊
Dostlar merhaba benim vitesli tecrübem 2-3 kez arkadaşımın motoruyla turlamaktan ibaret. O yüzden tecrübe edinmek için Hero XPulse 200 4V modelini almayı düşünüyorum. Dağ bayır çıkmayı düşünmüyorum ama şehir içi nasıldır ve başlangıç motoru olarak iyi midir yani önerir misiniz? Aslında Dominar...
Dostlar merhaba. Ben 5 aydır kuryelikle uğraşan ve motor tecrübesi de bu kadardan ibaret olan bir kardeşinizim. İşler iyi hafif bir birikim ve borç ile altımdaki scooter dışında ilk vitesli motorumu almayı planlıyorum yıl sonuna kadar. Sebebi ise daha fazla zamma mazur kalmamak ve elimdeki...