trr kullanıcısının son içeriği

1. T

İstanbul ve Bursa motorsiklet mağzaları

10 gün önce İstanbul'a gitmişken biraz alış-veriş yapmak istedim.. Bazı işyeri sanki borç istemeye gelmişim gibi davrandı :pr: Ters , umursamaz , baştan savma cevaplarla ilgilenmediler. Tek tük doğru düzgün ilgilenen firma çıktı. Tek tek firmaları yorumlamak istemiyorum fakat en iyi ve en kötü...
  2. T

Geçen hafta aldığım çizme ile ilgili..

Arkadaşlar geçen hafta tech90 city kot ve yds diablo 11.0 gtx çizme aldım. Hem kot , hemde çizme gayet güzel. Türk malı olmaları ayrı bir güzellik katıyor :) Fakat çizmeyi sanırım çizmeyi 1 numara büyük almışım. Sıkmasın hafif rahat olsun diye düşünmüştüm :cherry: Hem vites değiştirmede...
  3. T

ilk motorumun ilk fotoğrafları :)

İlk motorum ile bugun ikinci 50km yolumu yaptım ve ilk fotoğraflarını çektim :) Yol kenarlarındaki köpekler yüzünden bol stresli bir yolculuk oldu ama çok şükür kovalayan olmadı. 10 yıldır araba sürüyorum , kimse dönüp bakmamıştı. Bugün ise dönüp bakmayan pek olmadı :cherry: Bursa Dağyenice...
  4. T

Bu 3 kaskın farkı var mı? (Fiyat dışında)

İlk motorum için , ilk kaskımı alıcağım :) Alttaki 3 kaskın havalandırmalarından , özelliklerinden, ECE22.05 onayından , vida yerlerine kadar hepsi aynı gibi.. Acaba hepsi aynı fabrikada üretiliyor ,acerbis marka olduğundan dolayı mı pahalı? Yoksa ariga , acerbis kaskı bire bir taklit edilerek...
  5. T

Herkese merhaba..

Merhaba herkese, Adım Mahmut , Bursa'da yaşıyorum. Yaş 28. Sağlık sektöründe çalışıyorum. Birkaç kez scooter kiralayıp sürmüştüm. Sonra ne zaman , nasıl aklıma girdi hatırlamıyorum :) bir motor hevesi başladı. Bir arkadaşımın gazıyla :) 4-5 ay önce ehliyet aldım. Honda Güvenli Sürüş 1 eğitime...

Yeni mesajlar