Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hiç motor kullanmasını bilmiyorum.Hondanın eğitim programlarına katılcam.Kasım ayındada ehliyet sınavına girip inş a2 ehliyetimi alcam ve motorumla yollara koyulcam :) sizce nasıl motor benim gibi birisi için ? motora bindim ama hiç sürmedim az bişey denge nasıl sağlanır biliyorum arkadaş...
Arkadaşlar atv almak istiyordum hemde baya bir heves etmiştim sürmesinide biliyorum enduro yapıyorum ara sıra.Ama forumda çok tepki çekti ve forum motosiklet forumu hani bu tür olayları benden daha iyi bilen birsürü kişi var bende karar verdim atv almıcam.Motosiklet sürmesini bilmiyorum bana...
Bu atv nasıl sizce arkadaşlar ? kam km yapıyo max bulamadım 60 65 civarıysa almıcam ama bana güzel geldi cc açısından.Bu arada hergün üni ye gidicem atv ile o yüzden dayanıklımıdır bunlar uzun yol sürücem yani.Ne dersiniz bu marka için birde kaç km yapıyo bunlar yazarmısınız ? bu arada...
Arkadaşlar enduro denilen olayı çok merak ettim o yüzden atv safarisi yaptıran bir şirketle tura çıktık.Ama adamlara daha önceden atv sürmeyi bildiğimi söyledim en zor alana gitmek istediğimi söyledim kırmadılar onlarda beni ormana girdik dağa çıktık toz toprak oldu üstüm çukarlardan geçtim yan...