Tricepos kullanıcısının son içeriği

1. T

250 clx ilk marşta arıza

Yok sıfır almadım 2. Elleri çok ucuz geldi normalde sıfır drift alacaktım 2. Elde 100 e gördüm pazarlıkta öğrenci olduğumu ve kendi birikimimle aldığımı öğrenince abi sağolsun güzel bi de indirim yaptı 80 e düştü 5 bin km de aldım. Ön cam, çanta vs takınca pek göze hitap etmeyebilir ama gayet...
  2. T

250 clx ilk marşta arıza

Dün marşa bastığımda voltajı yakalayamadım, tam bilmiyorum o sırada voltaj ne durumdaydı. Ama motor kapalıyken voltajın 12.5 civarı olması gerekiyor diye biliyorum. Soketleri de takmadan önce kontak spreyi sıkar temizlerim yarın. Sensör arızası varsa da multimetreyle kontrol edicem, 250 nk nın...
  3. T

250 clx ilk marşta arıza

Çalışırken 12 13 civarı. Uzun yol yaptığımda artıyor. Şu an zaten çalıştırmayı deneyemem çünkü depo altındaki soket ve benzin bağlantıları takılı değil. Bence de yüzde 90 dediğiniz gibi bir sensör arızası ama kontrol etmekten zarar gelmez. Yarın sabah motoru toplayıp bilgilendireceğim sizi çok...
  4. T

250 clx ilk marşta arıza

O da diğer şüphem zaten muhtemelen fazla paranoya yapıyorum ama egzantrik ayarına bakmadan marşa basmak korkutuyor beni. Ayrıca akü voltajı da 11.6 idi muhtemelen ecu veya sensör sapıttı düşük voltajdan
  5. T

250 clx ilk marşta arıza

Maalesef clx in ekranında kod göstermiyor. Bugün açtım külbütöre kadar tam egzantrik ayarına bakıcam yağmur başladı hemen topladım motoru tekrar. İnş düşündüğüm olmamıştır. Biraz korkutucu çünkü valf yamuksa conta setidir tork anahtarıdır falan almam lazım hele birde piston çatlamışsa naneyi...
  6. T

250 clx ilk marşta arıza

Gazı ben vermedim kendisi öyle yaptı hemen ardından stop etti
  7. T

250 clx ilk marşta arıza

Motor 8000 civarında 250 clx yormadan kullandım. Bugün kapıya çıktım çalıştırdım 4 bin devir civarına çıktı stop etti. Tekrar yaptım tekrar oldu. 3. Defa yaptım bu sefer devir yükselmedi ama bi vuruntu hissettim. Egzantrikten yapıyo desem durduğu yerde sente kaçıracak hali yok. Gayet iyi...

Yeni mesajlar