tranb kullanıcısının son içeriği

1. T

Artçı Bindiğinde Motorun Arkası Titriyor

Kabullenmek güç gelse de, bu gerçek beni üzdü. Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Net bir bilgimin olmadığını itiraf etmekle birlikte, internette yazan 180kg ise aşmıyor, son test ettiğim kişiyle toplam kilolarımız 160, sele altında da 3kg vardı, fakat oldukça yakınmış. Bu da bir sebep...
  2. T

Yine de çok teşekkür ederim, dediğiniz gibi benzer kilolarda insanlarla deneyeceğim
  3. T

Bu aklıma gelmediği için bi tık üzgünüm, çok teşekkür ediyorum size. Evet arka lastiği 33ten 36ya yükseltmiştim, kitapçıkta önerildiği gibi fakat hissedilen bir değişiklik olmadı. Fikriniz için teşekkür ederim
  4. T

Merhaba, PCX 125 motorumda arkama 50-60 kilo birini aldığım zaman hiçbir sorun olmadan kilometrelerce gidebiliyoruz. Fakat +75 kilo birini aldığım zaman motorun arkası sağa sola titriyor, ön tarafta bir sorun yok ama arka taraf sanki sağa sola gidiyor gibi olduğu için emniyetli bir sürüş...
  5. T

2025 pcx telefon tutucu

Evet sipariş ettiğim şey buydu, fakat iptal ettim pul yöntemini deneyeceğim öncesinde. Bu hem masraflı hem de takması vs korkuttu beni. Yine de teşekkür ederim bilgi için
  6. T

2025 pcx telefon tutucu

hocam bu pul dediğiniz şeylere rica etsem örnek link fotoğraf bi şey atabilir misiniz zahmet olmazsa
  7. T

2025 pcx telefon tutucu

2025 modelde gidonda takılabilecek yerleri büyük bir plastikle kapatmışlar takabileceğim yer yok (fotoğraf alıntıdır) https://hizliresim.com/alghtcn Telefon tutucumun gidona takılan aparatı da var, sadece takılacak yer yok. Şu anlık ekstra takma yeri gibi bi şey sipariş ettim fakat 1000tl...
  8. T

2025 pcx telefon tutucu

Nukrotech MRT road titreşim modüllü modelini aldım aynaya takmaya çalıştığımda aynanın teki yukarda teki aşağıda kalıyor, gidonda takılacak yer yok. Bu konu hakkında bilgisi olan paylaşabilirse çok memnun olurum
  9. T

Kafeye Giderken Motoru Nasıl Güvenceye Alıyorsunuz?

Kafe olmak durumunda değil, birkaç saatlik komşu ziyareti de olabilirdi. İstanbuldaysan okeye batağa tavlaya bekleriz
  10. T

Kafeye Giderken Motoru Nasıl Güvenceye Alıyorsunuz?

Merhabalar, Kısa süre önce ilk motorumu aldım ve direkt evimin yakınında bir otoparka abonelik başlattım. Otoparktan çıkartıp bir kafeye vs oturduğumda gözüm hep motorda kalıyor, çalınmasından endişe ediyorum. 3-4 saatlik parklar için kaliteli bir zincir almamı çok önermedi konuştuğum...