Trakyalordu kullanıcısının son içeriği

1. Trakyalordu

Ehliyet alacağım yarın ama motor vergi borcu ?

Arkadaşlar sürücü kursundan dosyamı alıp geldim şimdi. Bi arkadaşım sdaece emniyete 117 tl ödüyon bitiyo demişti rahattım şimdi gittim resmen yıkıldım. 126 tl vergi dairesine borç ödemem gerekiyormuş. + Emiyete yüzbilmemkaç tl. İşin bir de şu kısmı var motorum var , vergisini sorgulattım 88...
  2. Trakyalordu

Sıfır scooter satıp 2.el vitesli almak ?

Arkadaşlar eylül ayında scoter almıştım sıfır mondial 125 turkuaz. Ehliyet olmadıgından eylülden beri hiç sürmedim 1-2 tur attım. Motor 50km'de :D VE ehliyete yazıldım falan direksiyon derslerini drift 125 ile görüyoruz. Vitesli motor hevesi sardı birden. Çok daha keyif alıyorum çok daha...
  3. Trakyalordu

Ruhsat ve plaka sigorta işlemleri hakkında bilgi ? (HİÇ BİLGİM YOK)

Arkadaşlar motoru aldık iyi güzel , fakat bu ıvır zıvır işlerle ilgili hiç bilgim yok. Şimdi evden cıkacagım , sırasıyla ilk ne yapmam gerek nerelere gitmem ne işlemler yapmam gerek ? Notere mi gideyim önce emniyete falan gidicez mi ?? Toplam ne kadar param gider plaka-ruhsat-sigorta noter...
  4. Trakyalordu

Az önce motor aldım değiştirirler mi ?

Arkadaşlar 3-4 saat önce motor aldım , bütçem 2500 tl idi ve mondial 125lik turkuaz aldım ancak ön kısmı şekil olarak içime bi türlü sinmedi , 2700 tlye de bisan 150 cclik onun tipi gayet hoştu , bu şeylerde tipe bakılmaz evet ama aldıgım motorumun ön kısmı çok cocuksu geldi elektrikli bisiklet...

Yeni mesajlar