tragedie kullanıcısının son içeriği

1. tragedie

Benzine zam gelince ben (temsili) :)

burada'da izin verilse ne güzel olur :)
  2. tragedie

En uygun trafik sigorta önerisine ihtiyacım var

selam arkadaşlar. motorsikletin trafik sigortasını yaptırmak istiyorum. garanti bankasından denedim 172 tl teklif verdiler. motorsiklet 2006 model bianchi falcon fiyatları pek bilmiyorum ama bana sanki biraz pahalı gibi geldi. internet üzerinden sigorta yaptırabileceğim güvenilir ve fiyat olarak...
  3. tragedie

Motosiklet kamyonetin altına girdi

Ömer Türkçakal Bulvar itfaiye önünde meydan gelen kazada bir motosiklet, önündeki kamyonetin altına girdi. Kazada iki kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre, Ömer Türkçakal Bulvar itfaiye önünde meydana gelen kazada 41 DV 298 plakalı motosikleti kullanan İlkay Yalılı (42), 41 N 5647 plakalı...
  4. tragedie

Motosiklet ve soğuk hava hakkında

Selamlar öncelikle. bir kaç sorum olacaktı . motor kullanmaya 2 sene önce başladım. ilk motora bindiğimde kask ve korumala nedir bilmezdim. 4 defa faranjit oldum. sonra ehliyet alıp forumla tanıştıkdan sonra eldivendir monttur. kasktır ve motor kullanma tekniğim gelişti mesala bu sene hiç hasta...
  5. tragedie

Park Halindeki Motoruma Çarptılar

Selam arkadaşlar. bir tamirat için toki konutlarına gittim motoru dışarıya park edip çalışmaya başladım. güvenlik anons geçti arabanıza çarptılar diye. şaşırdım arabam olmadığı için sevindim sonra düzelttiler motorsiklete çarpmışlar dediler üzüldüm. neyse gittim vatandaş duran motora çarpıyor...
  6. tragedie

Otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Ataşehir E-5 kara yolunda bir otomobille motosikletin karıştığı kazada, motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Saat 11.30 sularında, E-5 kara yolu TEM bağlantı yolu ayrımı Kadıköy yönünde meydana gelen kazada, Tarık Mutlu'nun kullandığı 34 KK 2191 plakalı otomobil ile Efe Güngör'ün...
  7. tragedie

Gece sürüşlerinde karşıdan gelen araçların lambaları hakkında

Selam arkadaşlar gece sürüşlerinde karşı yönden gelen araçların ışıkları çok fazla gözümü alıyor. kaskın camını açtığım zaman azalıyor cam kapalıyken daha çok oluyor özellikle sis lambaları ve led lambalar daha fazla alıyor. sizlerde durum nedir
  8. tragedie

kışlık eldiven tavsiyesi

Selamlar arkadaşlar. su geçirmez ve soğuğa dayanıklı eldiven almayı düşünüyorum. çalıştıgım işyeri karşılamıyor. kendi cebimden karşılayacağım bütçem 50 den başlayıp max 70 tl civarında. beni üzmeyecek bir eldiven bakıyorum.netten almayı düşünüyorum. önerilerinizi bekliyorum... Birde eldiven...
  9. tragedie

Üç aylık Bebeği Bisiklet selesinde taşımak

Suriyeli olduklarını söyleyen ancak ad ve soyadlarını söyleyemeyen bir baba ile kızı ve adının Fatma olduğu belirtilen 3 aylık bebeğin bisiklet yolculuğu Osman Kavuncu Caddesi'nden Düvenönü- Cumhuriyet Meydanı- Sivas Caddesi güzergahına kadar sürdü. YOĞUN TRAFİKTE TEHLİKELİ YOLCULUK Adını...
  10. tragedie

Belediye'nin ihmali'nin bedelini ödemek zorundamıyız

Selamlar arkadaşlar. geçen hafta iş çıkışı eve motorla gitmek için yola çıktım. yolda çok fena yağmur bastırdı. kask ve mont vardı ama ayakkabım ve pantolon su geçirdiği için daha az ıslanıyım diye biraz hız yaptım. yolu ezbere biliyorum nerede çukur var nerede set var. biliyorum. gündüz...
  11. tragedie

bianchi Scooter far sorunu

merhaba arkadaşlar bianchi scooter lambaları arıza yaptı sadece park lambaları çalışıyor. motorcuya gideyim dedim ama bayram nedeni ile açık yer bulamadım akşamları işe sıkıntı oluyor park lambaları ile yola çıkmak istemiyorum. farları ben değiştirebilirmiyim ve nerede bulabilirim
  12. tragedie

Motorsiklet kullanırken Psikolojim :)

Selamlar arkadaşlar. paranoyamıdır. endişemidir. korkumudur bilemiyorum ama. yada araç sürücülerinin yüzündenmidir Motor kullanırken devamlı şüphe ve endişe içindeyim tam odaklanamıyorum yol benim hakkım olsa bile önce arabalara yol veriyorum dönüşlerde tam durup yolu kontrol edip öyle...
  13. tragedie

Pizza Şirketlerinin 30 dakika Saçmalığı

şirketlerin isimlerini vermekte forum kuralları gereği yasak varmı bilmiyorum ama sipariş edilen pizzayı 30 dakika içinde teslim edicem diye kaza yapan. hatta hayatını kaybeden pizza kuryelerini ne yazılı basında nede görsel medyada işleyen yok bence bu konuda bir şeyler yapılmalı
  14. tragedie

Kask'ın Camı buhar yapıyor Buhar olmaması için ne yapabilirim.

selam Arkadaşlar genelde tamir işlerinden dönerken terli oluyorum. kar maskesini takıp kaskı takıyorum.kask'ın ön camı acayip buhar yapıyor. görüş sıfırlanıyor. buhar olmasını nasıl engellerim .önerilerinizi bekliyorum..
  15. tragedie

Şükür Kavuşturana A2+B Sınıfı ehliyetime kavuştum

A2 için kursa yazılırken battı balık yan gider dedim ve b sınıfınada yazıldım kursta geçiş yaparsın dediler. tek sınav ve iki direksiyon sınavı ile aşamaları geçtim ALLAH'ta yardım etti sorunsuz geçip ehliyetimi Aldım.

Yeni mesajlar