TR_rider_23 kullanıcısının son içeriği

1. TR_rider_23

ACİL - Trafik cezası yardımı

Merhaba arkadaşlar, motorumu satıyorum birazdan. Ceza yemiştim ancak bu ceza çıkmadı vergi dairesi internet sitesinde. Bankalar da tebliğ tarihi kağıdı olmadan alayız vergi dairesine gideceksiniz diyorlar. Vergi dairesine gitmem mümkün değil şuanda. Noterde satış sırasında çıkar mı bu ceza?
  2. TR_rider_23

askeriye ve şehitlik mertebesi

Arkadaşlar merhaba, Öncelikle konuyu yanlış yere açmıyorum, ben de bir motorcuyum ve içim o kadar dolu ki şu son olaylardan sonra aklımdan geçen düşünceleri motorcu arkadaşlarım ile dertleşip bir sorumu paylaşmak istedim. Ben vatanını çok seven, uğrunda şehit olmayı göze alan bir kişiyim...
  3. TR_rider_23

bu motor alınır mı?

Herkese merhaba, Aşağıda ilanda gördüğünüz motor alınır mı arkadaşlar? Kullanan, bilen veya test eden arkadaşlardan tavsiye veya yorum bekliyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-fazer-fz6-kirmizi-eskisehir-218291959/detay
  4. TR_rider_23

Yamaha Fazer FZ6 vs Honda CBF 600 vs Kawasaki ER6-F vs Suzuki V-Strom DL650

Herkese Merhaba, 12.000 - 15.000 arası bir bütçe ile bu modellerden hangisini önerirsiniz ve neden? Bu modellere sahip olan insanlar belki diğerlerini de deneme veya inceleme fırsatına sahip olmuşlardır. Bu nedenle kullanıcı tavsiyelerine ihtiyacım var. Düşündüğüm modeller, Yamaha Fazer FZ6...
  5. TR_rider_23

motora alarm aldım taktırmaya korkuyorum

Merhaba herkese, Motorumu hırsızlardan korumak için internetten alarm sipariş ettim ve elime ulaştı. Etrafımdakiler, forumdakiler, ustalar vs. ikiye bölünmüş durumda. Kimisi taktırma elektroniği bozar, akü biter vs. diyor. Kimisi alarmın şart olduğuna beni ikna etmeye çalışıyor. Honda servisi...
  6. TR_rider_23

bu nasıl bir motor anlamadım

Arkadaşlar Merhaba, Sahibinden üzerinde motorlara bakarken böyle bir ilan gördüm. Yurtdışı filan diyor, satış yok diyor. Anlamadığım bunu gidip para verip alıcaz üzerime kaydettiremicez, sigorta, ruhsat, plaka vs olmicak filan mı? Baya çalıntı filan da olabilir o zaman motor. Plaka yok birşey...
  7. TR_rider_23

Ankara'da Nitro Aikido ve MT Revenge kask nerede var??

Merhaba Arkadaşlar, Ankara'da Nitro Aikido ve MT Revenge kask satan bir yer bulamadım. İnternetten de sipariş vermek istemiyorum. Bildiğiniz bir yer var mı? Teşekkürler
  8. TR_rider_23

ZZR 1100 hakkında

Merhaba dostlarım, ZZR 1100 modeli hakkında yorumlarınıza, tecrübelerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. 97-98 model 70-80 bin gitmiş ZZR1100 modellerinden almayı düşünüyorum. Laf olsun diye foruma yazanlardan değilim. Ciddi alıcıyım ve düşünüyorum. Bu nedenle değerli yorumlarınıza danışmak...

Yeni mesajlar