Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba. Piaggio x8 400ie 2008 model scooterım akü sıfır olmasına ragmen çalışmıyor. Kutup başlarını bağlıyorum. Butun elektrik aksam, ekrandaki ışıklar v.b çalışıyor. Ne zaman start dugmesine bassam tık sesi gelip butun elektrigı kesiyor. Tüm ışıklar ekran hersey sönüyor. Sizce...
Arkadaslar merhaba.
Sym maxi 400 18000 küsur (sıfır). Honda swt 600 16-17000 gibi (ikinci el). İki motor arasındayım. Sym sıfır olduğundan faturasındaki kdv tutarını giderden düşebileceğim. Motor 15.000 liraya gelecek hemen hemen.
Diger yönden Honda Swt ikinci el oldugundan kdv%1. Arada...
Arkadaşlar Merhaba.
Bilgisi olan arkadaslardan yorum bekliyorum. Piaggio X8 400 kullanıcısıyım. Arka lastiğim yep yeni olmasına rağmen yanakta balon yapmış durumda. Bu şekilde kullanmamın sakıncası var mıdır, lastiğim eskiyene kadar?
Selamlar Motor dostları.
Eşim ile beraber mayıs ortaları yenikapı bandırma feribotunu kullanarak bozcaadaya varmayı planlamaktayız. Sizce fidelle 125 ile skandal olurmu
yoksa yaklaşık 80 km hız ile gezegeze güzel bir yolculuk yaşarmıyım?
Bandırmada feribottan inince yaklaşık en fazla 1.5...
Arkadaslar bursadan bi araç alıcam ama benim ikametgah kütük istanbulda. Bu durumda mevcut 16 olan plaka 34 olmak durumunda benim bildiğim kadarıyla. Bu masraflı bir durummudur? Şartları nedir. Lütfen yardımcı olunuz . Saygılar.
Arkadaslar kasklar cok pahalı millet komik paralara internet üzerinde sipariş veriyor. Bende bilmek istiyorum nerden ne kadara alınıyor iyi bir kask. Biraz yardım lütfen. Özellikle link yardımı. saolun.
[sıze="5"]arkadaşlar iki motor arasında çok kararsızım xciting çok yakar diyorlar, nexus çok hızlı parçası pahalı diyorlar.. Sizce hangisi. 5000tl 6000 tl arası xciting buluyorum ama aynı fiyatlara nexus zor. Nexus için kesenin ağzı açılmalımı yoksa gerek yokmu... Bir yardım.. Saygılar.[/sıze]
[font="arial black"]arkadaşlar yeni almak istediğim motoru bursadan istanbula getirmem gerekecek ve a2 ehliyetimi almama 1 ay kaldı, sizce bursadan istanbula gelişim esnasında polis çevirmesine girme riskim nedir? Saygılar.