tortwo kullanıcısının son içeriği

1. T

450 CC Cross YARDIM ACİLLLLL::::

Arkadaşlar Ben 450 CC Plaka Alabileceğim Bi Croos Almak İstiyorum,AşaĞıdaki Motorlar Hakkında Neler Biliyorsunuz ve Hangisini Önerirsiniz? Güç,Tork,vb...Yardımlarınız İçin Teşekkürler... HONDA CRF 450 X KAWASAKİ KLX 450 R
  2. T

450 CC SuperMoto YARDIM..!!!!

Arkadaşlar Ben 450 CC Motora sahip bir Enduro/Motocross almak(plaka takılabilme kaydıyla) ve bunu en az maliyetle SüperMoto ya Dönüştürmek istiyorum,genellikle %75 şehir içi kullanmak kaydıyla arasıra dağa-taşa vuracam kendimi...Motordan istediklerim ise;Uzun yola dayanacak,Motoru kuvvetli...
  3. T

450 CC SuperMoto YARDIM..!!!!

Arkadaşlar Ben 450 CC Motora sahip bir Enduro/Motocross almak(plaka takılabilme kaydıyla) ve bunu en az maliyetle SüperMoto ya Dönüştürmek istiyorum,genellikle %75 şehir içi kullanmak kaydıyla arasıra dağa-taşa vuracam kendimi...Motordan istediklerim ise;Uzun yola dayanacak,Motoru kuvvetli...
  4. T

Selamlar...

Selamlar Motosiklet.net üyeleri...Hepinizin Kandili Mübarek olsun...
  5. T

YUAN XGJ150GY-3A için yardım eder misiniz?

:silent: :salut:Bu konularda acemiyim ama anlatabildiğim kadar anlatacağım... Motosikletim park halindeyken çalıştırıp kalkış yapmaya kalktığımda motosikletim resmen yığılıp kalıyor ve sonra sanki kendi gaz veriyormuşçasına çok yavaş bi şekilde giderek hızlanıyor...gazı çeyrek,yarım ve tam...
  6. T

:silent: YUAN XGJ150GY-3A için yardım eder misiniz?

:silent: :salut:Bu konularda acemiyim ama anlatabildiğim kadar anlatacağım... Motosikletim park halindeyken çalıştırıp kalkış yapmaya kalktığımda motosikletim resmen yığılıp kalıyor ve sonra sanki kendi gaz veriyormuşçasına çok yavaş bi şekilde giderek hızlanıyor...gazı çeyrek,yarım ve tam...

Yeni mesajlar