TOP SPEED kullanıcısının son içeriği

1. TOP SPEED

Motosiklet Bakım Atölyesi

Selam arkadaşlar,1 hafta önce İzmir Bornova'da motosiklet bakım atölyesi açtım tüm motosiklet severleri dükkanıma beklerim.Bornova meydan Vakıfbank yanından içeriye girin 100 metre ileride solda bulunuyor.Hepinize kazasız sürüşler dilerim.( YBR scooter cup ve diğer tarz motorların bakım onarımı...
  2. TOP SPEED

Acil B RH+ kana ihtiyaç vardır.

Arkadaşlar bir arkadaşımın annesi kalp ameliyatı olucak cuma günü ve 7 ünite B RH + kana ihtiyaç vardır kan vermek istiyenler İzmir çankaya şifa hastanesine Şenay Çetinkaya adına kan verebilirler hepimizin günleri güzel oldun.
  3. TOP SPEED

Mükemmel Bir Yağ

Arkadaşlar benim aygırın bakımı gelmişti,dün sabah itibariyle arkadaşın dükkanı'nın yolunu tuttuk yağını filtresini,bujisini debriyaj temizliğini vs vs tamamen bakımını yaptık ben biraz titizimde :) Neyse uzatmıyalım dünya devi Valvolinle ortak olan bir motosiklet yağı getirmiş Prista-Oil...
  4. TOP SPEED

Bu Gilerayı kaç paraya toplarım arkadaşlar.

Arkadaşlar bi abimizde Gilera Runner 180 SP var resimlerde görülen motor bana çok komik bir paraya veriyor 2000 model 28000 km de, ama bunu eski haline getirmem ne kadar'a patlar rengini tamamen kendi istediğimie göre boyatmayı düşünüyorum fosforlu boyalar cantlar falan,kırık parçaları var ve...

Yeni mesajlar