tommygun 'in en son etkinliği

• tommygun
    tommygun NC750 DCT Hakkında konusundaki Cyan mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Benim için 100km'de 0,5L farkı var. (NC ile 4,0L idi, DL650 ile aynı şekil kullanımda 4,5L) 19" lastik, çok daha iyi çalışan...
  • tommygun
    tommygun Kawasaki er 6f konusundaki AzÇok mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    2 yaşına kadar belki düşünülür. Bunun dışında sürücü kurslarının ne motoru, ne de otomobili alınmaz. Hele büyük şehirdeyse hiç alınmaz...
  • tommygun
    tommygun Benzin Kuyruğu! konusundaki Cavalry mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Ben de Aralık ayında evime en yakın benzinlikte üst üste 3 kez sorun yaşadım, kesinlikle geçinmesi zor birisi de değilim. Yaşadığım...
  • tommygun
    tommygun Kawasaki er 6f konusundaki Lombardo mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
  • tommygun
    tommygun Kawasaki er 6f konusundaki Beto87 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Kawasaki ile yatmış, kalkmış, yemiş, içmiş adam alma diyorsa kesinlikle alma. Adam kawasakinin kanaat önderi. Yamaha xj6 filan bak...
  • tommygun
    tommygun , Kawasaki er 6f başlıklı konuya cevap yazdı.
    Açık konuşayım; 200.000'e eski Cbr 500R alsan daha az sıkıntı sorun yaşarsın ve daha uzun süre kullanırsın.
  • tommygun
    tommygun Kawasaki er 6f konusundaki Cyan mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Çok net alma demiş yani...
  • tommygun
    Değerli dostum, bahsettiğimiz motor Kawasaki'nin geçmişi en kirli motorlarından biri, üstelik yüksek km sayılabilen, hor kullanılmış bir...
  • tommygun
    tommygun Kawasaki er 6f konusundaki ahrirep mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Bu konuyu sadece üstat @tommygun cevaplar.
  • tommygun
    Ben eski nesil 2008 model Er6f'i 5,5 senede 155.000 km'ye getirmiştim. O dönem yaşamakta olduğum İzmir'de hiçbir yetkili servis ya da...
  • tommygun
    tommygun sport touring tavsiyesi konusundaki Memcoş48 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Haaah, döndün dolaştın o motor bu motor derken işi Naciye ile nikah tazelemeye getirdin ya helal olsun mübarek 🤪😂 Şaka bir yana motor...
  • tommygun
    tommygun , MT25 Performans düşüklüğü başlıklı konuya cevap yazdı.
    Sebebi aerodinamik etkiler olabilir mi?
  • tommygun
    tommygun NC750 DCT Hakkında konusundaki blueway2 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Honda 750 cc’den 95 beygir de çıkarıyor, 120 beygir de çıkarıyor. Demek ki 58 beygir çıkarması “yapamadığından” değil, bilinçli...
  • tommygun
    tommygun , sport touring tavsiyesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bence tam tersi daha fazla dikkat ve sollamalar özelinde daha fazla gözlem ve hesaplama gerekiyor. Basıp geçen motor olduğunda bu işler...
  • tommygun
    tommygun , sport touring tavsiyesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Az yakıyor ama bir motor hiç mi gitmez be birader? Kanser oluyorum Yalova-Gemlik arası yokuşlarda.

Yeni mesajlar