tolgava kullanıcısının son içeriği

1. T

40 bin tl niz olsa hangi sport touring alırsınız?

40 bin tl niz olsa hangi sport touring alırsınız?
  2. T

Piaggio X9-250 Sahipleri veya Bilenleri?

Sevgili Piaggio tutkunu arkadaşlarım, Mart ayındaki fuarda allah kısmet ederse bir Piaggio X9-250 almayı çok istiyorum.Sizlerden kullanıcıları olarak (+)ları ve (-)leri veya başka model tavsiyeleriniz ile bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.Bilgi veren herkezden allah razıolsun...
  3. T

Kask+mont+pantolon+eldiven+bot Marka Ne Olmali Ne Yapmaliyim Yardim?

Sevgili arkadaşlar, 2 kere kıyafet alacak bütçem olmadığından dolayı 1 kere Kaliteli ve komple bir elbise almak istiyorum ama her kafadan bir ses çıkıyor.En iyisi ve en doğrusu nedir?2 haftadır çözemedim.Bana yardımcı olursanız sevinirim.İlgi gösterecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
  4. T

Seçimimde yardımcı olurmusunuz???

Yamaha Fz6 Fazer,honda Cbf 600,suzuki Gsr 600 Bu Modellerden Hangisi Alinabilir Tercihimi Nasil Yapmaliyim Yardimci Olursaniz Sevinirim.tecrübeli Arkadaşlardan Yardim Istiyorum Epey Pahalilar Parayi Sokağa Atmak Istemiyorum...sonradan Yaşayacağim Pişmanlik Beni Bu Işten Soğutsun...
  5. T

Eğitim ve Motor almak istiyorum yardım..?

Tüm arkadaşlara merhaba, Bu camiaya katılmak ve marttaki fuardan bir motorsiklet satınalmak istiyorum.Model seçiminde bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.turing modelleri ile ilgileniyorum.Amacım çeşitli tur organizasyonlar düzenleyen gruplara katılmak.Motorsikleti satınalmadan önce bir eğitim...
  6. T

Motor ve eğitim almak istiyorum...?

Tüm arkadaşlara merhaba, Bu camiaya katılmak ve marttaki fuardan bir motorsiklet satınalmak istiyorum.Model seçiminde bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.turing modelleri ile ilgileniyorum.amacım ege,akdeniz vs bölgelerde motorcu arkadaşlar ile seyahet edebilecek kapasietde bir motorsiklet...