TolgaReis kullanıcısının son içeriği

1. T

ACILLL YARDIM DUMAN ATMA

Arkadaşlar dün subap ayarlarını yaptırdım karbüratör temizlendi birde debraj bitmiş onu değiştirdi usta motor çalışın ça bostayken duman atıyor çok fena ama vitese takıp motorla giderken 2 dk sonra duman atmıyor dururken soguduktan sonra tekrar çalışınca çok fena atıyor acil çözüm yardım
  2. T

Ustalar acil bilgi lütfen

Öncelikle selamın aleyküm dostlar Şimdi sorum şu arka dış lastiğimin dişleri resmen yok. yani bizim tabirimizle arka lastik (KABAK) şimdi dış lastik alıcam kafama takılan şu aynı lastikten alsam şimdiki kabak olan dış lastiğiyle yaptığım hız yeni aldığım lastikte artar mı yoksa aynı mı kalır ...
  3. T

MOTOSİKLET YAĞ DEĞİŞİMİ HAKKINDA BİLGİ (YARDIM)

ARKADAŞLAR SELAMIN ALEYKÜM KUBA ÇİTA 100R MARKALI MOTORUM VAR FAKAT 125LİK YAPTIM YAĞINI DEĞİŞTİRİCEM ÖNERİLERİNİZ NEY ? HANGİ YAĞI KAÇ KAÇ KOYSAM PERFORMANS VS. DAHA İYİ ETKİLER ?
  4. T

ACİL YARDIM BİLGİSİ OLANLAR (RODAJ)

Arkadaşlar Selamın Aleyküm yine ben bildiğiniz gibi motorum silindir değişiminden dolayı rodaj döneminde fakat diğer konumdaki açıklamalar bana yetmedi TAM DOĞRU OLARAK RODAJI NASIL TAMAMLARIM NASIL YAPSAM MOTORUMDAN SON DERECE VERİM ALABİLİRİM ? ve son olarakta MOTORU HIZLANDIRMAK İÇİN NELER...
  5. T

125 CG RODAJ

ARKADAŞLAR SELAMIN ALEYKÜM BU 2. KONUM 1. KONUMU BİLEN BİLİR KUBA ÇİTA 100R MODELİNE SAHİPTİM 125LİK SİLİNDİR TAKTIK FAKAT SİLİNDİRİ MOTORA NASIL ALIŞTITIRIM YANİ EN SAĞLIKLI RODAJI NASIL YAPARIM USTALARDAN BİRAZ BİLGİ ALMAK İSTEDİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER İYİ FORMLAR
  6. T

KUBA Çita 100R Motosikleti 150lik silindir yapmak YARDIM

Öncelikle selamın Aleyküm kuba çita 100r modeline sahibim yalnız artık hızı bana yetmiyor uzun yol olsun vs. Motorumu 150lik yapmak sadece silindiri kapağı ovelletip 150lik sipop yaptırıcam da size sorum şu olucak krank tan ses gelir mi beni sıkıntıya sokar mı ? Lütfen 100lük kalsın diyenler...

Yeni mesajlar