tolga_89 kullanıcısının son içeriği

1. tolga_89

turk pilotlar icin(moto gp)????

arkadaslar para verip mesela aylık 50 milyon ve orda gunluk bi saaat motor falan surebilecegimiz bir yer varmı fiyat problem degil pek te merak ediyorum bole bir yer varmı cunku turk 125 cc pilotları nasıl cıkacak yoksa bence bizim gibi motor manyagı kisiler icin bu gerekli acaba bilen varmı...
  2. tolga_89

Satılık Bsa 650 cc nin videosu 2mb

Marka: bsa KM: 18500 yazıyor Renk: bal rengi Fiyat: 6.500ytl gorusulur Açıklama: cok temiz calısır durumda orjinal İl/İlçe: Balıkesir İletişim: 02663881899 fotosu yok ama videosu var 2mb : http://rapidshare.de/files/6906544/Bsa.WMV.html
  3. tolga_89

1955 model Bsa 650 cc kaca gider

arkadaslar cok merakt ettim dedemin bi motoru var cok dehset bişey ama dedem artık bi meraklısını bulursa satmak istiyo ve yeni teknolokik bişey istiyo ben sadece fiyat bilgisi edinmek icin bu konuyu actım sizin tecrublerinizden faydalanmak istiyorum ___teknik ozellikleri__ 650cc 35 hp 5500...
  4. tolga_89

Bsa 650 cc motor!!!!!!!!!!!!!!!

arkadaslar 1955 model cok cok cok iiii bakımlı bir bsa 650 cc 35 beygir motor kac paraya gider bi yardım lutfen degerini ogrenmek istiyorum ****************************************** + Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir. + Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir...
  5. tolga_89

karar veremedim bi yardım!!!!

abilerim kardeslerim simdi ben bu yaz motor ve ehliyet alıcam sizce sıfır honda today 50 mi ikinci el kanunimi aliiim burda kanuni satann bi arkadas var 1500 ytl ye ama malesef yaza alabilirim babam emekli olucak ve ikramiyesiyle alıcam fiyat cok hosuma gitti hussar icin ama yazın fiyatlar artar...
  6. tolga_89

kardeslerim abilerim bi bakarmısınız

ben bu yaz motor almak istiyorum önce bişey sorucam motor ehliyetinin yası 17 yi dolduruncamı yoksa 18 i mi doldurunca ???ve ben bu yaz motor almak istiyorum bu yaz 17 yi dolduruyorum ;)kucugum daha ama acayip severim tutku iste zaten dedemde eski motorculardan 650cc bsa sı var....neyse size...

Yeni mesajlar