Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar para verip mesela aylık 50 milyon ve orda gunluk bi saaat motor falan surebilecegimiz bir yer varmı fiyat problem degil pek te merak ediyorum bole bir yer varmı cunku turk 125 cc pilotları nasıl cıkacak yoksa bence bizim gibi motor manyagı kisiler icin bu gerekli acaba bilen varmı...
Marka: bsa
KM: 18500 yazıyor
Renk: bal rengi
Fiyat: 6.500ytl gorusulur
Açıklama: cok temiz calısır durumda orjinal
İl/İlçe: Balıkesir
İletişim: 02663881899
fotosu yok ama videosu var 2mb :
http://rapidshare.de/files/6906544/Bsa.WMV.html
arkadaslar cok merakt ettim dedemin bi motoru var cok dehset bişey ama dedem artık bi meraklısını bulursa satmak istiyo ve yeni teknolokik bişey istiyo ben sadece fiyat bilgisi edinmek icin bu konuyu actım sizin tecrublerinizden faydalanmak istiyorum
___teknik ozellikleri__
650cc
35 hp
5500...
arkadaslar 1955 model cok cok cok iiii bakımlı bir bsa 650 cc 35 beygir
motor kac paraya gider bi yardım lutfen degerini ogrenmek istiyorum
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir...
abilerim kardeslerim simdi ben bu yaz motor ve ehliyet alıcam sizce sıfır honda today 50 mi ikinci el kanunimi aliiim burda kanuni satann bi arkadas var 1500 ytl ye ama malesef yaza alabilirim babam emekli olucak ve ikramiyesiyle alıcam fiyat cok hosuma gitti hussar icin ama yazın fiyatlar artar...
ben bu yaz motor almak istiyorum önce bişey sorucam motor ehliyetinin yası 17 yi dolduruncamı yoksa 18 i mi doldurunca ???ve ben bu yaz motor almak istiyorum bu yaz 17 yi dolduruyorum ;)kucugum daha ama acayip severim tutku iste zaten dedemde eski motorculardan 650cc bsa sı var....neyse size...