Tolga Can kullanıcısının son içeriği

1. Tolga Can

Küçük cc takaslı - BMW F650 GS

2000 model, 72000 km de Uzun yol icin ağır bakıma sokuldu. Ancak beklenmedik koşullar ve ödemelerim yüzünden satmak zorundayım. Detaylar ilanda var. Motor 1,5 yildir bende Takas sadece cbf150, İnizuma vb motorlarla olur. Üzerine para alabileceğim motorlarla takas teklifinde bulunun, ilginiz...
  2. Tolga Can

Cup Motosiklet için Topcase

Merhaba Arkadaşlar ; Sizden ricam özellikle cup 50-100 cc kullanan arkadaşlar En büyük lt olarak topcase ne taktınız. Görsel foto olarak paylaşırsanız çok sevinirim. 30-35-40-45 ne taktığınız önemli değil, sadece ebat olarak nasıl durduğunu görmek istiyorum. Maxem 45 SL takmayı düşünüyorum...
  3. Tolga Can

BMW F 650 GS - Kırmızı

Kredi ödemem yüzünden ilana koyuyorum. 2000 model - ABS ve Elcik ısıtma çalışıyor. 71000 km de dir. Herhangibir sıkıntısı yoktur. 100 km de 3,5 lt yakıt tüketimi (0,21 krş) vardır. Detaylı bilgi için ilan üzerinden ulaşın...
  4. Tolga Can

Arif Razgatlıoğlu

Camiamızın yeri dolduralamayacak kadar değerli Üstadına son görev için tüm sevenlerini bekleriz.. Cenaze güzergahı ...
  5. Tolga Can

MT ; Her yerde

Şimdi yeniler bilmez. Şu eski üyelerden birer yelek nostaljisi yapalım. Sadece MT yeleği sahipleri foto paylaşırsa, sevinirim... Şu gönülden bağlı insan sayısını bi görelim ;)
  6. Tolga Can

Konyalı motorcular yardım

Konyada yaşayan arkadaşlara 1-2 sorum olacak. Sakaryadan hızlı tren ile konyaya geleceğim. günü birlik bir gezi olacak, dolu dolu gezmeyi planlıyorum. zamanım çok dar olacak. 11:00 de garda olurum. 17:00 dönüş olacak. 6 saat zamanım olacak... 1- Hızlı tren garından kelebek vadisine otobüs var...
  7. Tolga Can

Otomobil Müzik Tesisatı - Temiz

Kardeşimin ; Aracını satınca çıkarmıştı. istenilen fiyat 600 TL'dir. irtibat : Burak 0542 254 2010 JVC KD-R436 KUMANDALI USB/CD/MP3 OTO TEYP [/url][/IMG] JVC KD-R436 Kumandalı USB Girişli Cd Mp3 Oto Teyip (Ayrılabilir Ön Panel) 2013 Model 2 Yıl Resmi Garanti Belgeli / Faturalı Teknik...
  8. Tolga Can

Sakatlar için A2 Ehliyet

Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar ; Daha önce böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum. Bu konu hakkında bilgi almak istiyorum. Mümkünse konuya hakim biri cevap versin. Kulaktan dolma bilgi olmasın. Bir abimiz bacağından sakat, H tipi Ehliyeti var. Xmax 250 sürüyor. Motosiklete yıllardır binen biri...
  9. Tolga Can

Fake motosiklet röportajı

Günaydın Arkadaşlar ; Haftasonu yağmurlu olunca, eve kapandık, ortaya bu eğlenceli video çıktı. Yoksa tek eğlenceli bulan ben miyim ? Ne dersiniz.. Yorumları alayım. https://youtu.be/mHl3Xfq11cg ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:58 ---------- 75...
  10. Tolga Can

Scooter için Soft Yan Çanta Arıyorum. Ucuz yollu, Sevap Kazanmalı :D

Merhaba Arkadaşlar ; Scooter (Asya Shark 150) ile karadeniz turu yapmayı planlıyorum. Ancak yan çantam yok, elinde fazladan olan, yada satmak isteyen varsa, uygun fiyatla verirse. Çok sevinirim. şimdiden ilgi için teşekkür ederim. Ürün resmini bana aşağıdaki gsm no dan ulaştırabilirsiniz...
  11. Tolga Can

Yabancıya Satış ve Misafir Plaka Hakkında

Merhaba Arkadaşlar ; Hiç istemesemde memleketimdeki ölücüler yüzünden nakit veren suriyeliye motorumu satacağım. Noterde işlemleri halledeceğiz ancak, arkadaş yarım türkçesi ile (Buna da şükür) misafir plaka çıkaracağım dedi. Bunun için gerekli işlemler nedir ve ne kadar tutar bilen var mı...
  12. Tolga Can

Asya Shark 150 Scooter ve Mondial 100 Cub

Asya Shark 150 Model : 2015 km : 3000 sahibinden ilan no : 261727894 Mondial Cub 100 Model : 2015 km : 4000 sahibinden ilan no : 261733996 Motorlarda herhangibir sıkıntı yoktur. Eskisi gibi aktif bir sürücü değilim. o yüzden km artmamaktadır. elimden geldiğince haftadan haftaya...
  13. Tolga Can

Küçük CC Çetesi - sakarya, Poyrazlar gezisi

1 Sene kadar bisiklete talim ettikten sonra, Scooter ilaç gibi geldi. ilk defa scooter'a biniyorum. Yazın alsaydım çok daha güzel olurdu. Ancak her işte bir hayır vardır diyip, kışı değerlendirmeye başladım. Yanıma apacilikten level atlamış 2 kişide buldum. ufak ufak geziyorum. inşallah yaza...
  14. Tolga Can

Asya Motor Asya Shark 150

[/url][/IMG] Asya Shark 150 cc Scooterin Teknik özellikleri Motor Tipi : Hava soğutmalı, 4 zamanlı, tek silindirli Motor Hacmi : 149cc Maksimum Güç : 8,2hp Yağlama : Basınç ve Sıçratmalı Yakıt Sistemi : Karbüratör Ateşleme : C.D.I. Çalıştırma...
  15. Tolga Can

2.el motosiklete ruhsat ve plaka çıkarmak

Merhaba Arkadaşlar ; Köylük bir yerde 2.el alınmış, ruhsatsız ve plakasız bir motor almayı düşünüyoum. Hurda durumda, bakım ve tamirat ile adam etmek istiyorum. Bakım ve parça masrafından çok aklımda şu soru var. Plaka ve ruhsat işlemleri için izlenecek yol nedir ? , masrafım ne olur.? Plaka...

Yeni mesajlar