tnjşhn kullanıcısının son içeriği

1. T

Satilik ekipman

Herkese selamlar arkadaslar kislik ekipmanlarimi satmak istiyorum ilgilinen olursa revit safari 2 l beden kislik mont revit factor 4 l beden kislik pantolon venom extreme kislik pantolon l beden bide nexx xwst 2 kaskim var oda l beden
  2. T

istanbul izmir kamp

hepinize selamlar arkadaslar bayram haftasi pazartesi gununden itibaren istanbuldan izmir cesme tarafina gitmeyi dusunuyorum suan tekim katilmak isteyen olursa sevinirim veya sizin rotanizada uyabilirim kamp alani ve gezilcek yerlerin tavsiyesinide alabilirim hepinize tesekkurler simdiden...
  3. T

far tamiri hakkinda yardim

selamlar doatlar bi sorunum var yardimci olabilirseniz cok sevinirim. dominar 400 ug marka motosikletim var gecen gece surerken bi cisim carpmasi sonucu led farin kisa bolumu calismiyor motosikletim servis bakimli ancak garantiden degismeme ihtimaline karsi fari tamir ettirebilecegim bildiginiz...
  4. T

merhaba

herkese selamlar arkadaslar hepinize kazasiz surusler dilerim adım tanju 33 yasindayim yaklasik 10 yildan fazladir motosiklet kullanmaktayim. kendimi tanitma firsati bulamadim kusura bakmayin umarim konuyu duzgun yere acmisimdir. İstanbulda oturmaktayim eylul ayınin basında canakkale gelibolu...