tmsn kullanıcısının son içeriği

1. T

sevgilisini kaybeden bir kızın ricası

ekşisözlükten aynen aktarıyorum : burdan itibaren benim yorumlarım : üzerinde durulması gereken bir konu olduğu düşünüyorum. zira başka bir aracın hatası olabilir, üstü örtülmek isteniyor olabilir... kaynak : https://eksisozluk.com/sevgilisini-kaybeden-bir-kizin-ricasi--5245382
  2. T

CBR 125'ten KTM Duke'e Geçiş

arkadaşlar duke 390 forumunu tabiri caizse hatim ettim. nerdeyse hepsini okudum yorumların. ama şu konfor olayını bir türlü kafamda oturtamadım. herkes diyo ki duke 390 artçıyla sürüşlerde,uzun yollarda çok konforsuz. ben cbr 125le artçıyla beraber izmirden çanakkaleye kadar gitmiş biri olarak...
  3. T

Ducati Monster ın Keleği

arkadaslar nedir bu ducati monster 696 nın keleği. sahibinden de bakıom 8 10 bindeki motorlar 20 25 arası. ben bu motorun tipini cok seviom. ihtiyaclarımı da karsılayacak bi motor. ama neden fiyatı uygun. bileniniz var mı. sakın alma böyle böyle sorunu var dicek olan
  4. T

Bmw BMW G 310 GS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Fuarda tanıtılmış, ilgili haber : http://www.motosiklet.net/forum/son-haberler/172218-bmw-g310-gs-milan-motosiklet-fuarinda-tanitildi.html 22- 24 bin arasında olursa düşünülebilir. Sonuçta bu GS ler Bmw'nin en çok tutan modeli...
  5. T

CBR 125R Satılık 6500TL

forumdan arkadaşlara indirim yapıcam. bir an önce satmak istiyorum KTM alıcam... kazası yoktur. forumdaki kaza konum eski motorum olan kırmızı cbrla ilgilidir. edit : konu kilit lütfen.
  6. T

Sıfır KTM vs İkinci El Ducati

Evet arkadaşlar sahibindencom'da gezinirken bi ilan gördüm 2012 model 26bin km'de ducati monster 696 20bin tl... bu motorun ederi bu mudur sizce de , alınır mı , ben aslında KTM RC 390 düşünüyodum aynı fiyat.. ama ducatiler de çok güzel. bu ducatilerin ömrü nedir. bi de tabi bu monster 700lük...
  7. T

Forumda Gezdikçe Motosiklet Alasım Geliyor

Arkadaşlar , kısa zamandır bu forumdayım. Her zaman online da olamıyorum iş güç... Ama ne zamanki bu forumda ya da youtube kanallarında ya motosikletle ilgili başka sitelerde çok vakit geçirmeye başlasam yeni motor alasım geliyor. Zaten almayı planlıyorum takip edenler bilir ama artık kış...
  8. T

Fuat Domaniç'in Kaza Açıklamaları

kazayla ilgili açıklamalar yapmış ... kaynak: http://www.motoetkinlik.com/fuat-domanic-kaza/
  9. T

Arkadaşımdan Satılık MT-07 22.750 TL

Önce ilan adresi : https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-temiz-hatasiz-abs-li-garaj-motoru-344199724/detay konum : antalya açıklama:
  10. T

İlk Ciddi Kazam - CBR125R 15 Gün Alçı

Yol : Ufak tefek düşüşler haricinde, en ciddi kazamı geçen sene bu zamanlar yaptım, bilenler bilir, izmirde ağaçlı yol diye bi yol var yaşar üniversitesinin önünden sanayiye doğru gider, bilmeyenler için iki şeritli tek yön bi yoldur.her 100 metrede bir falan sola dönüşler vardır. hız limiti...
  11. T

Kardeşime Tavsiyeler ...

Önsöz merhaba arkadaşlar, bu yazıyı da uzun süredir yazmayı planlıyordum. motosiklete yeni başlayanlar için nacizane tavsiyelerimdir. hem diğer arkadaşlar faydalansın, hem de benim için bir arşiv olarak burada saklansın istedim. Trafikle İlgili Asla Karşı Tarafa Güvenme : Karşındaki aracın...
  12. T

Motosiklete Takip Cihazı Taktırmak Uygun mu ?

Arkadaşlar , bir süredir bayram tatilinden dolayı yazamıyordum, fakat bu konu aklımdaydı , bugun yazayım dedim. Motosiklet hırsızlığı biliyorsunuz hepimizin en önemli sorunlarından biri, ben bu motorsiklete araç takip cihazı taktırsam olur mu , kullanan arkadaşlar fikir verebilir mi ? bi tane...
  13. T

Honda Cbr 125R Şahsi Fikirlerim

Arkadaşlar 20bin km bu motoru kullandım. Motosikleti aynı CBR'ın 2006 kasasıyla ogrendim sonra 2013 kasaya geçtim. Yakın zamanda satıyorum, yeni alacak arkadaşlara bu motorla ilgili tecrübelerimi ve şahsi fikirlerimi aktarmak istiyorum... Artıları * Az yakıyo : Çok az yakıyo abi, iki kişi bin...
  14. T

ABS li Düşük CC Motor

merhaba arkadaslar sırf bu konuyu açmak için üye oldum. forumda buna benzer bir konu vardı ama çok eskiydi ve aradığım cevapları bulamadım orada. şimdi benim 20bin km kadar cbr 125 tecrübem var. hafta içi hergün işe gelip gidiyorum , haftasonları da maksimum 100 km mesafelere gezintiye...

Yeni mesajlar