tiRyakio6 kullanıcısının son içeriği

1. tiRyakio6

(Müzik Çalar) Küçük , USB-KARTLI Ses bombasını aküye bağlaya bilirmiyiz ?

Herkesin isteye bileceği bişeydir tahminimce , Motorda giderken müzik dinlemek piknikte gezilerde , dinlenirken , park halindeyken :) Ama, Bağzı motorlarda fabrika çıkışlı müzik seti yok .. Olsa nasıl olur güzel olur (bana göre) . Ve gelelim işin aslına , Müzik seti bağlamak için ne yapmalıyız...
  2. tiRyakio6

"B" Ehliyeti olan kişi , "A2" Almak İsteyince ARTIK SINAVA GİRMİYORMU ?

"B" Ehliyeti olan kişi , "A2" Almak İsteyince ARTIK SINAVA GİRMİYORMU ? "B" Ehliyeti olan kişi , "A2" Almak İsteyince ARTIK SINAVA GİRMİYORMU ? SAĞDECE ; MOTORSİKLET DİREKSİYON SINAVINAMI GİRİYOR ? Bilgisi olan varsa paylaşsınki , B sınıfı ehliyeti olan A2 de almak isteyen arkadasımız abimiz ...
  3. tiRyakio6

Mondial 125 UAG, DEBRİYAJ BALATASI SET DEĞİŞİMİ VE YARARLARI

Öncelikle Herkese Merhaba . Sizinle deneyimimi paylaşmak istiyorum ben baya yararını gördüm, eğer kullanıcısı varsa sizinde yapmanızı tavsiye ederim . Öncelikle , Motorun değiştiriceğimiz parçası debriyaj balatası , Yerine alınacak olan 6lı debriyaj balatası. Gerekli Olan Malzemeler , 6 lı...
  4. tiRyakio6

Uzun yol yapıcam önerilerinizi bekliyorum :)

Öncelikle herkese merhaba, Ben Mct 250" Motorum ile uzun yol yapıcam, tabi pek uzun denilirse :) Önerilerinizi bekliyorum .. Öncelikle merak ettiklerim şunlar ; 250 KM/H Kadar yol gidicem , Acaba Mct 250 ne kadar yakıt yakar ? ( Tahmini ) Bir arıza halinde ( Allah korusun ) yanımda neler...
  5. tiRyakio6

Hangi Motoru Önerirsiniz ?

İyi günler herkese , Kararsız kaldığım bir nokta var yardımlarınızı almak istiyorum Şuan benim bindiğim, Mondial 125 UAG var elimde tip olarak artık değiştirmek istiyorum ve takip ettiğim kadarıyla bir motor buldum ; Tipi felan hoşuma gitti ama teknik aksam olarak motoru bilmiyorum , ve...
  6. tiRyakio6

Yeni üye , Eskimez tutku Herkese Merhaba

İyi günler herkese , Ben Ali Osman Yasım 19 Ankara / Kızılcahamamlıyım . Konya Selçuk Üniversitesinde okuyorum :) Motor vazgeçilmezim ne zaman motor ile ilgili bilgi almam gerekse forumda dolaşıyorum . Güzel Forum güzel site :) Herneyse ustalarıma arkadaslarıma abilerime kardeslerime bol...

Yeni mesajlar