Tİme_shİft422 kullanıcısının son içeriği

1. Tİme_shİft422

İnternetten Sigorta Yaptırmak ?

Sbm fiyat çıkartıyo ama poliçe kesmiyomuş İnternetten sigorta yapıp poliçe kesen yerler varmıdır Daha önce yaptıran varmı?
  2. Tİme_shİft422

Kask Camı İle İlgili Merak Ettiklerimiz

Gündüzleri siyah vizör kullanıyorum ama hava kararınca normal vizörü takmam yada yanımda gezdirmem gerekiyo bu dertten kurtulmak için Hem koyu olacak (tam siyah olmayanından) hemde hava kararıncada kullanabileceğim vizör arıyorum koyu füme olan vizörler varmış kullanan varsa deneyimlerini...
  3. Tİme_shİft422

Motosiklet Terimleri Sözlüğü

Kitaptan okuma farklı eğitime gitmek farklı çok hevesli isen İstanbula git gel eğitim için Video izlemekle olsa şimdi prof olmuştum :cherry:
  4. Tİme_shİft422

Motosiklet Terimleri Sözlüğü

Tork çekiş diyebiliriz vites yüksek devir duşükse motor çekmez vites düşürmek gerekir torklularda öyle deyil vites düşürmeden devam onun içinde cc gerekir :)
  5. Tİme_shİft422

Yazlık Fileli Venom Dynamic Fileli Mont (İçlikleride Var)Çok Az Kullanıldı XL

Alalı 1-2 hafta bile olmadı beden büyük geldiğinden satıyorum yazlık filelidir kış için ise yağmur geçirmez yelek gibi astar Ve yeleğide var Feyizoğlundan aldım http://www.feyizoglu.com/Dynamic-Yazlik-Fileli-Motosiklet-Montu-Ic-Astarli_50255.html#0 238 tlye vericem kargo ücreti bana ait Konya...
  6. Tİme_shİft422

Beklentilere Cevap Verebilecek Hafif Kask Tavsiyeleri

Beklentilerim Hafif olması güneş gözlüğü vizörü olmasada olur bütçe 1000 tlye kadar full face Bulabildiklerim http://www.motomaxonlineshop.com/nexx-xr2-torpedo-kask-pmu2755 Hafif sınıfına giren kasklar kaç gram olmalı ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki...
  7. Tİme_shİft422

Pantolon Seçimi Rider Denim Poyraz & Tech 90 City

Arkdşlr pantolon alacağım ne alacağımı bilmiyorum günlük kullanıma uygun olmalı https://www.riderdenim.com/urunler/detay/2 http://www.motosikletim.com.tr/TECH90-CITY,PR-3977.html
  8. Tİme_shİft422

Motosiklet Elcik Rüzgar Koruma Tavsiyeleri

Merhabalar Elciğe takılan bu üründen almam gerek fiyat performansı iyi olan ürünlerden arıyorum 50 tlyi geçmeyecek kullanıpta memnun kaldığınız ürünlerden varmıdır ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:18 ---------- :queen::queen:
  9. Tİme_shİft422

31.08.2014 Hadim Göksu Yerköprü Şelalesi Gezisi

Slm google mapsa , earthye boş boş bakınıp acaba nereyi gezsemin hesabını yapıyordum kısmet Hadim Yerköprü şeşalesini gezmek oldu :) Karaman çevre yoluna çıkıyorum İçeri çumradan sağa Taşkent Hadim yoluna döneceğim İçeri çumraya geldim burda Hadim Bozkır tabelasından sağa...
  10. Tİme_shİft422

Kemer , Side 2 Gün 1 Gece toplam 825 km .

Slm Bayram tatilinin yaz ayına denk gelmesini fırsat bildim zaten uzun zamadır planlıyordum hem tatil yaparım hemde farklı yerler görürüm deyip beklemeye başladım beklediğim gün sonunda geldi Avandalık kişisel eşya derken çanta baya ağır oldu kask için ayrı ince bi kilit almıştım baya iş...
  11. Tİme_shİft422

Kestel , Kadınhanı vs. vs gezim .)

Slm arkdşlr Seydişehirmi Beyşehirmi derken nasip Kestel tarafına gitmek oldu , Tren garı Burası kule site ara yerden çevre yoluna çıkıyorum Niyetim hiç mola vermeden gitmekti ama Ladik tabelasını görüncede durmadan edemedim .d Çevre yolundan sola sapıyorum Şahören...
  12. Tİme_shİft422

Alarm Montajı İle İlgili Yardım .d

Slm arkadaşlar beyinde dişi soket var koltuğun altındaki sokete takmak için ama tesisat kabloları ise erkek soketle geliyor beyne dişi sokete takmak için Beyinden çıkan soketi koltuğun altındaki sokete taksam bu seferde tesisat kabloları ortada kalıyor :) Uzaktan çalıştırmayı bağlamıyacağım...
  13. Tİme_shİft422

Bu Arka Çantadan Kullanan Varmı ? Coocase Urban40 Litre

Slm arkdşlr Arka çanta almak istiyorum Mont dizlik eldiven avandalık bir kaç önemli yedek parça bazen kask uzun yolculuklarda bir kaç parça eşya koymak için genel kullanım yani 33 lt ler var ama çok küçük gelir diye çekiniyorum bende ne büyük ne küçük olsun diye 40 lt düşündüm bu çantadan...

Yeni mesajlar