TilkiMilki kullanıcısının son içeriği

1. T

İnterkom Önerisi

Ekipmanlarım tamam full set biniyorum motora, pompadan önce interkom aldım diyebilirim.
  2. T

İnterkom Önerisi

Yani zaten yeni bir sürücüyüm, 300 küsur kilometre yaptım şehir içi ve en azından rodaj dolana kadar da böyle devam edecek gibi duruyor. Uzun ve kalabalık kullanım yapmadığım için çok profesyonel birşey tercih etmek istemedim. Site açılırsa sena 5s alırım gibi duruyor.
  3. T

İnterkom Önerisi

Herkese selamlar. Sanırım sadece bugünlük motomaxde olan %40 indirimle birlikte bir interkom almayı düşünüyorum. Aklımdaki modeller: Sena 5S, KN6100 Hangisini önerirsiniz? Benzer fiyat bandında başka tavsiyeniz var mıdır?
  4. T

Motosiklet ekipmanları tavsiyesi

3-4 mevsim düşünüyorum, var mıdır bir tavsiye?
  5. T

Motosiklet ekipmanları tavsiyesi

Herkese selamlar, Motor sürmeye yeni başlayacağım, ekipmanlar için araştırma yapıyorum. Kask, mont ve eldiven almayı düşünüyorum ilk aşama olarak. Toplam bütçem 25-30k civarında fakat almaya değer denilirse 40-50'ye kadar yolu var, insan hayatı sonuçta. Beğendiğim modelleri aşağıya atıyorum...
  6. T

Max 250 bin TL'ye 250 CC Chopper Motor Önerisi

Selamlar, Bütçem maksimum 250 bin TL civarında fakat oralara kadar çıkmak istemiyorum. Chopper tarz motor beğeniyorum. İlk motorum olacağı için 250 CC tercih etmek istedim, motoru da ilk olacağını dikkate alarak seçerseniz sevinirim. Benim aklımdaki modeller; SRV 250 VS RKS K-LIGHT 250...