tiginatilla kullanıcısının son içeriği

1. T

Ara motor

Heekese Merhaba, 10 000 km Ktm Rc 200 tecrübem var. bir üst segmente geçmeyi düşünüyorum. Kafamdaki seçenekeler ; Bajaj Dominar 400 :Fiyatı Sebebiyle Duke 390 (yeni çıkan) :Teknolojisi ve bildiğim kalitesi. Benim İçin eksisi fiyatı ve küçük durmasıdır. 2. El Monster 696 : Aralarında en...
  2. T

Far kafası komple değişim

Herkese merhaba ; Z300 alıcam fakat farı yerini değiştirmek istiyorum. Acaba z1000 in kafa krenajını z300 e takabilir miyim? Sorduğum usta gereksiz cevaplar verdi(napıcan birader tarzı o yüzden konuyu açma gereği duydum).Eğer olmuyorsa ne gibi yollara başvurabilirim ?
  3. T

Sgk , yeni iş ve eski işten ayrılış sorunsalı

Herkese merhaba 22 yaşında bir stajyerim aynı zamanda rc 200 sahibi 2 senelik motorcuyum. Benim sorunum şu abilerim ben bir işe girdim ve çok kısa süre çalıştım ( 2 gün).İmza attığım evrak sadece ticket'ı aldığıma dair zaten işe giriş evraklarımın da çoğunu teslim etmemiştim. Şimdi yeni bir işe...
  4. T

Hollanda - Vize - Erasmus

Herkese Merhaba Şubatta erasmus değişim programıyla hollandaya gidicem fakat vize alırken bankada ne kadar göstermem gerekiğiyle ilgili ve bir çok başka konuda sıkıntım var.Abilerimden öneri ve tavsiye bekliyorum. 1)Vize için bankada minumum ne kadar bulundurmalıyım ( 1 sene için 10 000 euro...
  5. T

Alım Satım ruhsat sorunsalı

Herkese merhaba ; forumda okuduklarım yeterli olmadığından konuyu açmak zorunda kaldım bazı kurallar değişmiş sanırım. Ben istanbulda yaşıyorum. satın aldığım motor ısparta plaka ve satışı bursada gerçekleştirdik. Ryhsatta motor kime ait yazmıyor öyle bir sayfam yok (Önceki motorumda yazıyordu...
  6. T

Ekspertiz sorunsalı

Herkese merhaba , Ktm rc 200 almaya karar verdim. 6000 km de Motorun sahibi apaçi örünümlü bir arkadaş ve motoru alırken çekincelierim var (Biliyorum ön yargı kötü ama mal alıyoruz :santa: ) Kadıköy civarında bildiğiniz ekspertiz var mı ?
  7. T

Yamaha D'elight

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-d-elight-08.10.2014-225503587/detay/ Dikkatinize
  8. T

ekipman-r25-tecrübe

herkese önelikle hayırlı bayramlar ; 1)3000 km scooter tecrübem var ve r25 almaya karar aldım. 125 cc lik bir motorla işe giderken sorun yaşayacağımı düşündüm(anayollardan gideceğim için). Şimdi r 25 içinde başlangıç motoru değil diytenler oluncada yol haritamı biraz farklı çizdim. önce yamaha...
  9. T

Mt 125 ve anayol sorunsalı

Herkese Merhaba ; 3000km yamaha delight tecrübem ve yeni motoruma geçmeden önce eğitim almayı planlıyorum ama anadalo yaksında oturuyorum ve işe gidip gelirken köprüyü kullanıyorum. Motor 125 cc olduğu için ana yollarda sıkıntı yaşar mıyım?