Thugboy0622 kullanıcısının son içeriği

1. Thugboy0622

Motor ile Anıtkabir ziyareti

Arkadaşlar biliyorsunuz ki yarın 10 Kasım Ata'mızın ölüm yıldönümü. Yarın Anıtkabir'e gitmeyi planlıyorum motorsikletimle.Daha önce hiç motorumla gitmemiştim. Park yeri sıkıntısı yaşar mıyım ?
  2. Thugboy0622

İsmet Badem'i motor kazasında kaybettik.

Eski basketbolcu ve basketbol yorumcusu olan,banada basketbolu sevdiren insanlardan birisi olan İsmet Badem'i Çanakkale'nin Çan ilçesinde geçirdiği motorsiklet kazası sonucu kaybetmemizin derin üzüntüsüyle bu başlığı açıyorum. Edirne'li bir basketbolsever olarak kişisel olarakta tanıdığım...
  3. Thugboy0622

Kuba rx9 Manet kırıldı

arkadaşlar kuba rx9'umun debriyaj maneti kırıldı yenisini nerden bulabilirim google'da yazdım bulamadım
  4. Thugboy0622

Fikir Danışma

Arkadaşlar Kuba RX 9 sahibiyim kırmızı - beyaz olandan . Depodaki beyaz kısmı mat siyah folyo kaplatacağım , matbaada çalıştığım için önce üstüne kendi tasarımımı basmayı planlıyorum. O alanın taslağını nasıl çıkartabilirim veya elinde olan , nerde olduğunu bilen bir baba yiğit var mıdır forumda...
  5. Thugboy0622

Herkese merhaba

Merhaba arkadaşlar adım Mahir Can Dinçeli 25 yaşındayım Ankara'da yaşıyorum ilk motorum Kuba RX 9'u geçtiğimiz salı aldım forumu uzun zamandır okuyordum motorsikleti alınca üye olayım dedim herkese iyi forumlar

Yeni mesajlar