Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar biliyorsunuz ki yarın 10 Kasım Ata'mızın ölüm yıldönümü. Yarın Anıtkabir'e gitmeyi planlıyorum motorsikletimle.Daha önce hiç motorumla gitmemiştim. Park yeri sıkıntısı yaşar mıyım ?
Eski basketbolcu ve basketbol yorumcusu olan,banada basketbolu sevdiren insanlardan birisi olan İsmet Badem'i Çanakkale'nin Çan ilçesinde geçirdiği motorsiklet kazası sonucu kaybetmemizin derin üzüntüsüyle bu başlığı açıyorum. Edirne'li bir basketbolsever olarak kişisel olarakta tanıdığım...
Arkadaşlar Kuba RX 9 sahibiyim kırmızı - beyaz olandan . Depodaki beyaz kısmı mat siyah folyo kaplatacağım , matbaada çalıştığım için önce üstüne kendi tasarımımı basmayı planlıyorum. O alanın taslağını nasıl çıkartabilirim veya elinde olan , nerde olduğunu bilen bir baba yiğit var mıdır forumda...
Merhaba arkadaşlar adım Mahir Can Dinçeli 25 yaşındayım Ankara'da yaşıyorum ilk motorum Kuba RX 9'u geçtiğimiz salı aldım forumu uzun zamandır okuyordum motorsikleti alınca üye olayım dedim herkese iyi forumlar