thislavigne kullanıcısının son içeriği

1. T

Başlangıç Motoru Tavsiye Lütfen

Merhabalar arkadaşlar yaşım 29 ilk motorum olacak A2 ehliyetim var. Sadece yazları kullanaabilicem bir süre ve öğrenmek amaçlı 200 cc civarı veya stabil olarak 120km/saat hızla seyahat edebileceğim bir motor almak istiyorum. Bütçem max 16-18 bin tl fakat ne kadar uygun olursa okadar da iyi olur...
  2. T

RKS 150 ARKA TUTAMAK DEMİRİ ARANMAKTADIR.

Herkese Merhaba arkadaşlar Tamircimde Motosikletimin arka yolcu tutamak demiri kırılmış. Satmak isteyen arkadaşlar özel mesaj ile ulaşabilirlerse kendilerinden satın alabilirim. Ürün kodu: RK 4045
  3. T

Kocaeli-Gebzeli olanlar ulaşabilir mi ?

Kocaeli-Gebzeye atamam oldu arkadaşlar şehir ve şehiriçi otobüsler hakkında bilgi verebilecek birisi özel mesaj atabilir mi ?
  4. T

Vücut geliştirme sporu yapan ve Motosiklet kullanan arkadaşlar lütfen bakarmısınız

Arkadaşlar vücut geliştirmede malum kas artıyor. Bunun sonucunda kaslar fazla kullanılınca şişiyor ve hareket etmek zor olduğu zamanlar oluyor. AEA nın bir videosunda da vücut geliştirme yapan arkadaşın İstanbul piste girdiğini ve 10 tur sonra dönemediğini duydum. Sizde böyle sorunlar oluyor mu...

Yeni mesajlar