Thigoe kullanıcısının son içeriği

1. Thigoe

Honda Bayii'lerinde Motosiklet Olmaması

Bu mesaj üzerine aradım bayiyi, yok dediler ne yazık ki.
  2. Thigoe

Zaten fahiş fiyatlar, parasını versen de alamadığın çok farklı boyutlara geçtik.
  3. Thigoe

Herkese merhabalar, CB250R almak niyetine girdim ama hangi bayiiyi aradıysam ellerinde olmadığını hatta belki hiç gelmeyeceğini söylüyorlar. Bu motorun olduğu bayii bilen var mı?
  4. Thigoe

Nerede bu Wing Go kullanıcıları?

Şehiriçinde bir yerden bir yere en ekonomik şekilde gidebileceğim, az yakan bakımı kolay ömürlük bir motor bakarken bu motor çarptı gözüme. Ama ne adam akıllı incelemesi ve kullanıcısı var internette, ne de adam gibi bilgi. En yeni ve uygun fiyatlı vergisiz japon motor bu var görünen, yok mu...
  5. Thigoe

Denizli - Haojue DA135 S - 2015 - SIFIR

Lütfen ciddi alıcılar iletişime geçsin. Whatsapp üzerinden iletişime geçerseniz memnun olurum ama araya da bilirsiniz.
  6. Thigoe

Sıfır km Haojue DA135S - 2005 Piaggio Skipper 150 4t

İlk motorum olarak sıfır km Haojue DA135S aldım, fakat vitesli motor kullanmakta zorlanıyorum özellikle şehir içinde. Diğer yanda bir tanıdığımın 2005 Piaggio Skipper 150'si var 9500 km'de ve oldukça bakımlı, sahibi akrabam ve motorun çoğunlukla garajda 2. motor olarak durduğunu biliyorum...
  7. Thigoe

2300'e Scooter

Şimdi motoru satınca elime geçecek paranın bir kısmıyla borç ödemeyi düşünüyorum, elimde 2300 gibi bir para kalacak, ekipmanım var, bu para ile ikinci el ayağımı yerden kesecek bir scooter almayı düşünüyorum. Ne alayım ne yapayım dersiniz?
  8. Thigoe

Ruhsatı Geç Çıkarma Cezası

Sıfır motor alıp fatura kestireli 3 ayı geçti, ruhsat çıkarırken 154 lira ceza ödemem gerekiyor diye biliyorum. Peki bu cezayı plakayı çıkardıktan sonra ödesem oluyor mu yoksa direkt plakayı çıkarırken ödeme şartı mı var? :pr:
  9. Thigoe

23 Temmuz Teorik Sınav İptal Oldu (2. kez)

Sanırım uzunca bir süre ehliyet alamayacağız.
  10. Thigoe

Düşük Bütçeyle Alınabilecek En Mantıklı Motor?

Merhaba arkadaşlar, Ehliyet kursum devam ediyor, 1 aya elimde olacak gibi. Korumalar harici 1500 gibi bir bütçem kalıyor, bu bütçe ile dandik çin malları harici siz ne alırdınız? (tabii ki ikinci ele açık olmak zorundayım) Amaç ayağımı yerden kesecek yolda koymayacak bir eşek almak, düzgün bir...
  11. Thigoe

A2 Ehliyet Günlüğü

İyi akşamlar arkadaşlar, bugün ilk kez motora bindim sürücü kursu eğitim yerinde (Denizli Hilal Camii avlusu). Fakat vitesli motor gözümde büyüdü biraz, ehliyeti alınca "Honda CB 125 ACE" almayı düşünüyordum, "Kymco Agility 125" olarak kararımı değiştirdim. Eğitimde kullandırdıkları motor...
  12. Thigoe

Ehliyet Alma Süreci Tamamen Ne Kadar Sürüyor?

Merhabalar, çocukluk hayalim olan motosiklet olayını artık halletmek istiyorum. İlk aşama olan ehliyet alma olayı ehliyetin elime geçmesi dahil ne kadar sürüyor merak etmekteyim.

Yeni mesajlar