thesoon kullanıcısının son içeriği

1. T

CG Devir 7 Binden sonra vitese girmiyor neden olabilir ?

Öncelikle merhaba arkadaşlar yolda düşük devirde giderke rahatlıkla vites geçiyor ama yüksek devirde vites geçmiyor yağından olabileceğini düşündün yağını değiştirdim ama yinede olmadı sorunum devam etmekde. Motor Kanuni Breton 125 CG.. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler..
  2. T

Devir işleminde Önceki sahibinin borcu ödeniyormu ?

Merhaba arkadaşlar 125 cc motor aldım motorun vizesi 7 aya kadar var sigortası geçmiş ama ben motoru üstüme alırken sigorta sıfırlanıyor mu ? Yani şuan motorun sigortasını yaptırmam gerekiyormu motoru üstüme almak için ?
  3. T

Yamaha Glaxy Benzin Deposu

Merhaba arkadaşlar yamaha glaxy motorun benzin deposunu almak istiyorum nette bulamadım yardımcı olabilecek varmı ? Resimdeki motorun deposu.. ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:02 ---------- Yardımcı olabilecek yokmu ?
  4. T

Kullanlılan depo hakkında bilgisi olan varmı ?

Öncelikle merhaba arkadaşlar, resimde görülen motorun bi benzerini yapıyorum bu motorda kullanılan depoyu kullanmak istiyorum ama nerden satın alabileceğimi ve hangi motorun deposu oldugu hakkında en ufak bi bilgim yok Yardımcı olursanız sevirim.. İyi akşamlar...

Yeni mesajlar