Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lambretta x250 ve Django evo 125 arasında kaldım
cc farkı hariç
bu motorların kronik sorunları veyahut yedek parça problemlerini bilen var mı
hangisi alınabilinir bu markaları daha önce hiç kullanmadım bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim
Merhabalar
bir müşterimde 2023 bir sym joymax z plus var piyasasının alt bi rakamına vericek
4 bin km de
sormak istediğim şu büyük ihtimal al sata alıcam bunu piyasası olan bir motor mu , arıza veya kroniği varmıdır
alacağım rakamda 150 bin tl bu arada çok bilmiyorum piyasasını
ya zaten pert parası alabilceğim bir motordan birazcık az normalde istemiyecektim ama bu şekilde o açığı kapatıcam şuan günlük bin liradan 80 bin lira bile isteyebilirim dedi bugün avukatım ama 30 - 40 civarı alsam bana yeter şuanlık
1770661782
valla kral zar zor birazcık validenin altınları ve...
Öncelikle Merhaba,
24.11.2025 de bir kaza yaptım 4 şeritli yol en sağda ben , yolu kaçıran arkadaş en sol şeritten en sağa yatay bi şekilde atlamasıyla birlikte ve haklı bulundum
motorum perte ayrıldı
kazanın üzerinden 76 gün geçti 1 hafta önce pert için bir ücret belirlediler fakat itiraz ettim...
58 Gündür pert motorumu sonuçlandıramayan 4 , 5 gündür de pert ücret itirazıma dönüş yapmayan karşı tarafın sigortası HDİ ye saygılarımı iletiyorum :)
kaza tarihinden 50 gün önce alınmış sıfır motor daha 1300 km de
adamlara diyorumki motorum sıfırdı anlamıyorlar
Ben de o sıkıntılı süreç içerisindeyim şuan 11 kasım 2025 de kaza yaptım geçen hafta pert değerimi söylediler ben de 25 bin TL fazlasını istedim hala geri dönüş bekliyorum dosyayı açalı 58 gün oldu
Merhaba
10/12/2025 tarihinde karşı tarafın trafik poliçesinden hasar dosyam açıldı ve bu gün toplam 42 gün oldu hala bir neticelendirilme söz konusu değil
ekspertiz ve sigorta şirketlerinin dosyayı kapatması için bir yasal süreleri var mı varsa da nereye şikayette bulunabilirim.
peki ama benim motorum 1400 km de sarı siteye girdiğin zaman yasal zorunluluk yüzünden herkes kmsini 6001 yapıyor benim km de motor bulmak bi hayli zorlaşıyor nasıl bi rayiç yapacaklar işte
1766698133
https://prnt.sc/p5e2GK7tFSmq mesela en uygun ilan bunu buldum ama bu aracın sahibi paraya...
karşı taraf kazadan sonra ne aradı ne sordu zaten mahalle arası bi yerden kiralık araçtı karşı tarafa ulaşma imkanım sıfır yani zaten
1766426574
2 aylık ve 1400 km de motorun rayiç bedelini nasıl belirlicekler benım aklıma takılan o