Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba benim yakın bir arkadaşımın tanıdığı orjinal agv k1s kask satıyor arkadasımda ondan aldı baya memnununum diyor adam bide gp kaskta satıyor replika full carbon aklım replikaya çok gidiyor çok güzel gözüküyor full karbon ama replika sonuçta replika oldugu icinde can güvenliğim...
Bazıları QuadLock diyor bazıları Sp Connect bazılarıda Ram diyor bazıları PeakDesign diyor hangisi en iyisi tavsiyeleriniz neler? Hem titreşimi az olsun hemde adam akıllı güvenerek telefonumu koyabileyim değerli tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhabalar benim Rks Tnt 125 Pro motorum var daha 1600 km de bayiisine sorduğum zaman rodajları 600-800 km de bitiyor dediler bana motor youtubede falan baktığımda 100-110 görüyor ama benim motorum en fazla 90 görüyor ağırlık ve hava şartlarından olma imkanı var mı? ayrıca motorda gazı kökleyip...
Merrhabalarr abilerim ablalarım kardeşlerim sevgili üyeler sevgili yetkililer malum ay sonu geldi maaşımı aldım interkom önerilerinizi alabilir miyim ls 2 kaskıma müzik dinleyeceğim daha çok çünkü gezecek tozacak kimsem yok yalnız başımayım ses kalitesi güzel sağlam olan bir şey önerirseniz...
Merhabalar daha önce soruldumu bilmiyorum sorulduysa kusura bakmayın yeniyim :):rendeer:
Alanyada yaşıyorum ve alanyaya bildiğiniz üzere okumaya gelen çok öğrenci var geceleri ve geç saatlerde malum otobüs çıkmıyor duraklara falan bırakmıyor hatta durmuyorlar bende böyle otostop çeken...