tekoklava kullanıcısının son içeriği

1. tekoklava

Japon sürücü

Ben pek söz bulamadım ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:50 ---------- Buda bonus olsun Bizim kameralı arkadaşları mumla ararsınız sonra bakın demedi demeyin=)=) https://www.youtube.com/watch?v=KxnfKhaDdL4
  2. tekoklava

Alın size HAYABUSA

Kelimeler yetmedi anlatmaya=)
  3. tekoklava

Mobilet inceleme

biraz gülelim=)
  4. tekoklava

farlar açıkken kornaya bastıgımda sönük ötüyor

merhaba arkadaşlar motorum tvs apache garip bir sorunum var farlar açıkken kornaya bastıgımda sönük ötüyor sorun nerden kaylaklanıyor olabilir aküm yeni yuasa 12v 9a motor rolantide çalışırken aküyü ölcüyorum 12.9.veya 13.0 gaza yüklendigimde 4 veya 5 bin devir 13.8 civarı buraya kadar herşey...
  5. tekoklava

Bu ampülü nerden bulabilirim

merhabalar öncelikle herkeze kazasız belasız sürüşler bu linkteki ampülü (12v 35/35w) bu linkten nasıl alabilirim veya nerden bulabilirim herkeze teşekkürler link...
  6. tekoklava

tvs apache için far ampülü

merhabalar arkadaşlar başlıkta belirttigim gibi tvs apache için far ampülü arıyorum philips motovision h4 12v 35/35w ampül veya osram nightbreaker 12v 35/35w bu konuda bana yardımcı olabilcek birisi varmıdır teşekkürler şimdiden philips için video gercekten iyi aydınlatıyor...

Yeni mesajlar