TDM850 kullanıcısının son içeriği

1. TDM850

Kaçmak için Tavsiye

Arkadaşlar herkese selam Hani her şeyi arkada bırakıp basıp gitmek ister ya insan bazen işte tamda öyle bir durum söz konusu kaçıp uzaklara kısa sürelide olsa bir yabancı olabilmek için sizinde bildiğiniz bir mekan, yer, sığınak varsa tavsiyede bulunurmusunuz.. söz kimseye söylemem.... (...
  2. TDM850

13000 km de çok temiz FZ6 fazer

MOTORUM SATILMIŞTIR..... Teşekkür ederim Geçende yeni motorum olarak sizlere tanıştırdığım FZ6 2005 13000km 98hp motorumu TDM saplantım yüzünden satışa çıkarıyorum gerçekten dosta verilecek bir makina hiç bir masrafı olmayan lastikleri yeni pirelli Diablo, 2011 yılına kadar muayenesi...
  3. TDM850

Yamaha Distribütör mü değiştiriyor????

Arkadaşlar merhaba duyduğuma göre Koç gurubu Yamaha temsilciliğini bırakıyormuş. Hatt bazı modellerde sıfır fiyatlarında ciddi indrim ve stokları bitirmeye çalıştıklarını duydum bu konunun aslı varmıdır acaba neden bırakıyor bilen varmı ??? şayet bırakırsa bu kullanıcıları neşekilde...
  4. TDM850

Yeni motorum Fz6 Fazer 2005

Arkadaşlar 20 gün evvel 98 TDM mimi sattım ve yerine Fazer 2005 fz6 aldım bu benim bu tipte ilk motorum bilmiyorum bu resim ekleme işini becerebildimmi ama deniyelim bakalım
  5. TDM850

Tdm850

Arkadaşlar Herkeze merhaba; guruba yeni katıldım uzun senler evvel bir motor kullanıcısıydım şu anda tekrar bir motorum oldu Sizlerin arasına katıldığım için mutluyum TDM850 kullanıcılarıylada bilgi alaışverişi yapmak isterim Herkeze kazasız sorunsuz seyirler dilerim

Yeni mesajlar