tayyip53 kullanıcısının son içeriği

1. T

Yeni Motor Aldım Lifan,Merak Edenler Sorabilir

lifan discovery 150 lik modelini aldim merak edenler dusunenler sorabilir
  2. T

KUBA CR1 KULLANICILARI BI BAKARMISINI SIZE ZAHMET

arkadaslar motoru alacam kullaan bilen varmi nasil neyin nesi 2el alacam ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:33 ---------- kimsede yokmu motor arkadaslar
  3. T

RODAJ DÖNEMI

rodaj dönemi nedir ne yapmak gerekiyo ozamanlarda motora hicbir bilgim yok bilenleriniz paylasimda bulunabilirmi ?
  4. T

Sizce Motor Güvenliği nasıl olur ?

Arkadaslar motorun üstünde iki tekerlek gidiyosun siyce en tehlikesiz hale nasil gelir motor yavas surmek mesela nekdar fayda eder buyuk kazalardan korurmu bizi veya kask,aynalar,vs yorumlarinizi bekliyorum
  5. T

Çin in en iyisi nedir sizce ? (Kuba,Mondial,Lifan,vs)

arkadaslar cin mali motor alacam ama ne alacam bilmiyorum yardim etseniz bi ?
  6. T

FALCON WONDER 150 KULLANICILARI

Arkadaslar 1.87 boyum var ve 82 kiloyum motor altimda nasil durur ? yardim ederseniz sevinirim ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ---------- arkadaslar bilen varmi bu motoru kiloma boyuma gidermi ?
  7. T

SIFIR MOTOR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BOYUM 187 KİLOM 82, ÖNERİDE BULUNURMUSUNUZ ARKADAŞLAR?

Rize/Ardeşen ilçesindeyim dağlar felan var burda ya cross alacam yada xcg150kuba ama kuba xcg150 altımda küçük kalır diye korkuyorum önerileriniz nelerdir?
  8. T

ARKADAŞLAR Bİ BAKARMISINIZ ?

187 boyundayım ve 82 kiloyum kuba xcg150 almayı düşünüyorum altımda küçük kalırmı sizce, kullananlar varmı bu motoru ?