Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Seyahat halinde iken sorun olmayan motor benzin almak için durduğumda bir daha çalışmadı
1) akü de sorun yok
2) motor arza ışığı yanıyor
3) ateşlemede sorun yok
4) seyir halinde motoru boğma ihtimalim yüksek
Konu Hakkı'nda yardımlarınızı rica ederim
Merhaba arkadaslar
sym gts evo motoruma sifir aku taktim ancak aaku ikaz isigi sonmedi . Ne yapmaliyim ?
Neden yapmis olabilirler ?
Tesekkurler simdiden
Merhaba arkadaslar.sym scooterimin akusu bitti yolda kaldik. Yakinlarda açık servis ya da aku temin edebilecegimiz yer var mi. Yardimci olacak arkadaşlari bekliyorum bu boyle bi bayram gununde. Numaram 554 618 06 39
merhaba arkadaslar
gecen gün forumda videoyu izledikten sonra söyle detaylı bir arastırma yaptım da dünyanın en tehlikeli olan motor yarısı olarak kabul edilen isle of man tt yarsılarına katılan ya da yerinde izleme imkanı olan arkadaslarımız var mı ?
bu heycanlı yarısa bende katılmak istiyorum...
merhaba arkadaslar
motorsiklerin çalınmasını önlemek amacıyla araç filolarında kullanılan takip cihaz ve sistemleri hakkında detaylı bilgi sahibi olan var mı ?
ben netteki bir kaç araştırma sonucunda iki farklı firma ile bilgiye ulaştım ancak fiyat ve kullanışları hakkında çok da detaylı bir...