Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar yeni bi mont aldim prosev marka xs aldim ama s zannediyordum eve gelince anladim giyince korumalar tam yerine oturuyor fermuari kapatincada biraz zorluyor kapatirken falan cok rahat hareket edemiyorum kol uzunlugu falan iyi bilemedim simdi bu mont bana tam mi kucuk mu sizce ?
hayırlı geceler arkadaslar cbf 150 makıne aldım yani kısmetse cuma alıyorum 2.el motorun eskı sahını 26 yasında sıgorta 1500 cıkmıs ben 20 yasındayım a2 ve b ehlıyetım var kazam yok a2 yeni byide gecen sene almıstım istanbulda oturuyorum uzerıme alsam sıgortası ne kadar cıkar bılgısı olan...
merhaba arkadaslar bende honda cbf bakıyorum 2. el tabiki yakın bı abım bana önerdi daha ilk motorum 2013 model 70.000kmde bi cbf yaklasık 3500 3000 lira arası bı fıyatı var abım onerdi ustası var zaten ustaya bırakmıs usta satıyor benim sıkıntım bu motor benı uzer mı en az bı 15 20 bin km...