Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motorsiklet alımını yaparken genelde artçı ile kullanacak olsanız tercihiniz ne olurdu? Bu arada mütevazi motorsikletlerden bahsediyorum. BMW gs 1200 falan demeyin.:mrgreen:
Scooter türlerinde ağırlık fazlasıyla arkada...Bir de artçının ağırlığı binince ön tekerleğin yerle teması etkilenir mi...
Hemen her modelde satılan ve şehiriçi ulaşımda ağırlıkla kullanılan ve cup tabir edilen ve 100 ile 125 cc arasında değişkenlik gösteren bir motosiklet almayı düşünüyorum.İlk motorum olacak bu tür bir motoru tavsiye eder misiniz ve nerdeyse 2 misline varan fiyat farkları konuşuluyor, bu farkı...
Arkadaşlar Cup tabir edilen yarı otomatik vitesli ve 100 ile 125 cc arası hacime sahip bir motosiklet almayı düşünüyorum.Hemen her markada bu tür motor var.Ancak fiyatları arasında bazen 2 mislinden fazla farklılıklar bulunuyor.Genellikle şehir içinde kullanılacak bir motor için hangisi tercih...