TanImsIz 'in en son etkinliği

• TanImsIz
    TanImsIz , Ege Turu Tavsiyeleri başlıklı konuya cevap yazdı.
    Yahu yapay zeka ciziyor , cizerkende hata yapabiliyor. Niye takildiniz bu kadar. Elime kagit kalem alip ben cizmedim ya
  • TanImsIz
    Rotanı incelerken birde ne göreyım ? Benim evimin önünden geciyorsun 😊 Eslik etmek isterdim ama Ören'deyim şuan..
  • TanImsIz
    Daha şimdiden kıskandınız gömleğimi dimi. Kıskanç forum 😅 Zaten ören de oturdugum icin Bergama ya cok gidip geliyorum. Bi cazibesi yok...
  • TanImsIz
    TanImsIz Ege Turu Tavsiyeleri konusundaki gurcanozturk mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    - Bergama'nin tasli sokaklari scooter icin iskence onu bastan soyleyeyim :) - Marmaris yerine, gitmisken Knidos ;)
  • TanImsIz
    TanImsIz Ege Turu Tavsiyeleri konusundaki Cavalry mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Merhaba, rotanız bence de çok iyi. Ege turuna başlarken yukarıdan aşağıya doğru başlamazsam olmaz, aynı fikirdeyiz. Yapay zeka...
  • TanImsIz
    TanImsIz Ege Turu Tavsiyeleri konusundaki gurcanozturk mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Sanirim forumun yenilenmesi sirasinda benim yazilar pic olmus. Suradan okumak daha faydali...
  • TanImsIz
    Iki kez Antik kentler gezisi yaptim, yazdiklarim belki isinize yarayabilir...
  • TanImsIz
    Assos a bisikletle bile gittim 😊 Tabi 3 gün g.tumun uzerine oturamiyisimdan bahsetmiyorum.
  • TanImsIz
    TanImsIz Ege Turu Tavsiyeleri konusundaki AzÇok mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Kazasız belasız ve keyifli geziler dilerim. Antik kent merakınız varsa rotanızda ve civar bölgelerde bir çok antik kent var. Fakat...
  • TanImsIz
    TanImsIz Ege Turu Tavsiyeleri konusundaki TIGERSHARK mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Örende yaşadığını var sayarak truva ve asosa bir kaç kere gitmişsindir diye umuyorum. Bende şu an altınolukta yım ama motorsuz :)
  • TanImsIz
    TanImsIz Ege Turu Tavsiyeleri konusundaki SpaxusS mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    bende salı günü ufak bir marmara turu yapacagım motosikletimi sport touring tarz bişi alınca sizin yapacağınız ege turunu yapacağım...
  • TanImsIz
    Dayak yemeden dönersem seve seve anlatırım 😊 Bodrum da ’ fedon gömleği 'giyme hayalim var. 🥰 Salda yı inan hic merak etmiyorum ...
  • TanImsIz
    TanImsIz Ege Turu Tavsiyeleri konusundaki Lombardo mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Şu çapkın gülümseme işini bir görelim bakalım. Çok merak ettim belki öğreneceğimiz bir şeyler vardır. :D Bence gezi planı güzel...
  • TanImsIz
    TanImsIz , Moto Sohbet forumunda Ege Turu Tavsiyeleri başlıklı bir konu başlattı.
    Merhaba değerli forumdaş larım. Hazırlıklarına başladığım, Temmuz başı Ege turu için tavsiyelerinizi almaya geldim. Tur içeriğinin ...
  • TanImsIz
    TanImsIz , Merhabalar başlıklı konuya cevap yazdı.
    Çin de olsa, özendiklerinde çok sorunsuz motor yapabiliyorlar. Bende Yuki nin İmola modeli vardı, kırbaçlaya kırbaçlaya suruyordum, 50...