takintili1 kullanıcısının son içeriği

1. T

Yeni motosiklet alacağım

Merhaba arkadaşlar. Birkaç ay önce Pulsar 200NS motosikletimi sattım. İlk motosikletimdi ve yaklaşık 6 ay boyunca binmiştim. Alışmakta zorluk çekmedim, kısa sürede trafiğe çıktım (aldığım ilk gün) hiç bir kazaya karışmadım hızlı kullandığım halde. Zaten satmamın bir nedenide hızlı kullandığım...
  2. T

Hoşçakalın

Merhaba arkadaslar, sonunda motosikletimi sattim bu cuma aksami saat 4:45 civari. Motosikletimle cok guzel anilarim olmadi aslinda ama cok guzel bir motordu, hic sıkıntı cikartmadi. zaten sifir km motor cin malida olsa sorun cikartmaz fakat 10 yil binsem yine ayni kalacakmis gibiydi. 7 ay...
  3. T

İkinci el motor fiyatlari artar mi

Motosikletimi satmak istiyorum, her ne kadar zevkli olsada motosiklet bana gore degil. Cok hiz yapiyorum olur olmadik yerlerde. Hic kaza falan yapmadim ama bu yapmayacagim anlamina gelmez. Sizce en mantikli zaman ne zamandir satmak icin? Suan piyasasi 7.000 -7.500 arasi, 8.000-9.000 olur mu...
  4. T

Bajaj pulsar ne zaman satmalıyım?

Arkadaşlar 2017 modele gelen zamlar, 2016 model pulsar 200ns'in ikinci el fiyatını etkiler mi? sırf bu yüzden km'si yükselmesin diye motora binmiyorum. 8.000'e aldığım motoru aldığım fiyattan bile satarsam müthiş mutlu hissederim beleşten motora bindim diye. Sizce beklemeli miyim? Şuan koysam...
  5. T

Yarış yapacağım yardım

Bitane cg sahibi illa yarisalim beni gecmen imkansiz 205 yapiyor motor dedi, bende deposuna kabul ettim. Ben ekipmanli gidiyorum ayrica boş yolda yapacagiz virajsiz trafigi tehlikeye sokmak istemem. Sizce hangi devirlerde kalkmaliyim? Kesiciye girene kadar basmali miyim yoksa o kirmizi cizgiye...
  6. T

Pulsar 160 hizi goruyorum surekli

Arkadaslar devir gecislerini cok iyi yaptigim icin ve zayif biri oldugum icin motosiklette ister istemez 6. Viteste kesiciye giriyorum 160 km'yi zorluyor farkinda olmuyorum. Bunun motora cok zarari olur mu? Mesela dun otobanda gidiyorum kulagimda kulaklik takili motor titremeye basladi meger...
  7. T

Motosiklette aynaları çıkartmak

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 ay önce aynalarımdan birisi yalama olmuş, sallanıyordu. Bende ikisini birden çıkarttım ve inanın sürüş yeteneğime yetenek kattı diyebilirim. Öncelikle konsantrasyonunuz kayıp olmuyor. Ayna varken sürekli aynalara bakıp arkada araba varmı diye kontrol ediyordum...
  8. T

Psikolojisi bozuk bir ruh hastasiyim

Biraz konu içi, biraz konu dışı olacak ama içimi dökmem gerekiyor. Çocuk yaştan beri kişilik bozukluğum var uzun uzun ne oldugunu anlatmayacagim. Son 1 yildir ciddi sekilde artmaya basladi. Bugün mesela bi cg beni geçti, sinirden ağlayacaktim. Sonra ön kaldırdı "ben neden böyle kaldiramiyorum"...
  9. T

Tek teker yaparken düşer miyim

2 gundur calisiyorum 4-5 cm kalkinca bile tedirgin oluyorum. Sizce tepetaklak gider miyim 200 cc bir motorla? Nelere dikkat etmem lazim?
  10. T

Motosikleti gözüm kapalı sürüyorum ama bir kaç sorum var yine

Merhaba arkadaşlar, 6 ay önce ilk defa bir motosiklete bindim. Üstelik pulsar ns 200. Vites nasıl atılır, debriyaj sistemi nasıldır hiç bilmiyordum. Övünmek gibi olmasın ama zaten kendimi övmeyi seven biride değilim, 1 gün içinde öğrendim, 2. gün hız denemesi yapmaya başladım. Şuan 6. aydayım...
  11. T

Motosikleti Antifrizsiz kullanmak

Beyler motoru alali 5 ay falan oldu toplamda 2.5 bin km yol katetmisim ve motorda antifiriz diye bisey varmis, yeni haberim oluyor. O yaninda ki yeşil şey bitmiş. Sizce çok zararı olmuş mudur? Allah bilir kaç aydır yok..
  12. T

Artçılar için kask

Her boydan alacak butcem yok. Bazen kiz arkadaslarim biniyor, bazen annem babam, bazen kardesim, bazen kuzenim. Bu durumda xl almak mi en mantiklisi? large falan mi alayim? Medium suan benim kullandigim.
  13. T

Araba park ederken motora degdirdi

Benim motorun onune gecip arka arka park ediyordu, yavas yavas gelirken kaportasi benim motorun ön tekerine degdi geri geri gelmeye devam etti ben hop mop desemde. Benim ön amortisörler asagi dogru indi iyice, dış kısımdan bakinca hasarı falan yok ama içten bisey olmus mudur acaba gövdesi falan...
  14. T

Motoruma gözüm gibi bakacağım

2 aydir motora hic bakmiyordum, benzin dipte, camur icinde, lastiklerin havasi yoktu, akü zayiflamisti. Bugun gittim önce bi wd40 aldim, zincir yağı aldim, motor yağı aldım. Önce motor yağını değiştirdim, sonra motoru komple şampuanlayip yikadim 2 saat kadar uğraştım. Zincirleri yağladim...
  15. T

Motosiklete dandik akü takmak zararli mi

Arkadaslar kötü benzin, kötü yağ motora zarar verebiliyor. Peki kötü bir akü (kuru) motora zarar verir mi? Elektrik aksanina vs ?

Yeni mesajlar