tahser kullanıcısının son içeriği

1. tahser

kanuni seyhan 125t tertemiz

ayrıntılar linktte yazıyor arkadaşlar. motordan çok ama çok mennunum satma nedenim uzun yola çok çıkıyorum 125cc yetersiz kalıyo. eğer isteyen olursa kask+eldiven+branda+zinciryağı+30tl değerinde zincir kiliti çok makul bir fiyata vericem motorun yanında...
  2. tahser

kanuni seyhan 125t tertemiz

ayrıntılar linktte yazıyor arkadaşlar. motordan çok ama çok mennunum satma nedenim uzun yola çok çıkıyorum 125cc yetersiz kalıyo. eğer isteyen olursa kask+eldiven+branda+zinciryağı+30tl değerinde zincir kiliti çok makul bir fiyata vericem motorun yanında.
  3. tahser

motorcunun tek dostu gittiği yol ve motorudur

yarın yani 02.04.2012 salı günü öğlen 1 gibi sakaryadan eskişehire yola çıkıcam. ben motorum ve onun mükemmel sesi eşliğinde nameler okuyarak yolumuza devam edicez. ilk uzun yola çıkışım. haliyle motorumla uzun süre baş başa kaldığım bi an olucak. umarım kazasız belasız varırırım.
  4. tahser

Zincir temizleyip yağlamada sorun

arkadaşlar bugün motorun zincirini sökmeden güzelce diş fırçasını gaz yağına baırıp güzelce zincire buladım yağlar akıcak kıvama geldiğindede önce köpükleyip sonrada taziyikli su tuttum sadece zincire bayada uzun bekledim. suyu kesince parlayan zinciri gördüm. sonradan zincir yağımın bittini...
  5. tahser

Herkese selamlar

adım serhat. sakaryada öğrenciyim yaş 22. 2 aylık kanuni seyhan 125t kullanıcısıyım ondan öncede amcamdan kaçırdım pejo103 vardı =))

Yeni mesajlar