Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sevgili doslar merhana tarih itibariyle bu gün 13/06/2019 bu metni plakası çalınmış veya düşürülmüş olsun fark etmez işlem aynı motosikletimin plakası düşmüş herneyse öncelikle bağlı bulunduğunuz trafik şubesine müracat ediyorsunuz gün itibarıile ben randevu almadım unutmayın yanınızda sigorta...
Selamlar Suzuki Van Van 125 almak üzereyim sorgulamada Suzuki RM 125 yazıyor bu normal birşeymi RM 125 diye araştırdığımda Suzuki RM 125 kros tipi makine çıkıyor karşıma yardımlarınızı bekliyorum
herkeze selamlar 2017 model honda msx sahibiyim 1000 km lik bakım yapıldı ikinci bakım km kaçtır kitapcıkta 4000 km yazıyor servisi aradım ikinci bakım 2000 km de dedi inanmadım başka servisi aradım oserviste 4000 km de gel dedi hangisine inanayım saygılar sunarım.
selamlar yamaha fz 6 fazer kullanıyorum arıza ışıgı yanıyor hata kodu veriyor hata kodu 46 karşılıgı yetersiz enerjı yeni akü almama rağmen ay nı hata kodunu alıyorum ne yapmam gerekir
selamlar yamaha fz6 fazer motosıklet kullanıcısıyım rengi mavi uçuk komple boya yaptırıcam orjinal rengini nereden temin edebilirim çünki bu boya her boyacıda bulunmuyor saygılar sunarım
selamlar fazer 6 kullanıcısıyım bana sanki kartere benzin karışıyor gibime geliyor yağ miktarı çovalıyor bide yağda benzin kokusu alıyorum bunun sebebi ne olabilir saygılar sunarım
herkese selamlar yamaha fz6 fazer yeni aldım boyum kısa kalıyor ustanın biri boyuna göre ayar yaparım dedi böyle bir şey varmı kendim nasıl yaparım birde sizlerden güzel usta adresi alabilirmiyim enjektör temizliği ayarı falan fatihte oturuyorum saygılar sunarım
selamlar bir konu hakkında aydınlatırsanız sevinirim yamaha fz6 fazer motosikletlerin kimi çift far kimi tek far neden böyle anlamış değilim yardımlarınız için teşekkürler
selam bir projede kullanılmak üzere ikinci el motosiklet radyötörü gerekmektedir hurdacılar çıkmacılar olabilir bildiğiniz yerler varsa paylaşırsanız sevinirim kalın sağlıcakla