Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam merhaba karşı taraf gene ulaştı bana şimdi ehliyet ruhsat fotoğraflarımı filan istiyor sigortaya halletsin diyor. Hemde suçluymuşum gibi davranıyor. 1 gün geçmiş olayın üstünden şimdi tutanak tutmaya filan çalışıyor. Nasıl yürüyor bu işler bilmiyorum böyle ruhsatımı ehliyet fotoğrafımı...
Arkadaşlar merhaba bu gün motorumla düz yolda giderken adam bi anda sağa yanışıp önüme kırdı sanki hiç yokmuşum gibi bende sola kırıp arabaya girmeden geçmeyi başardım ama fren pedalım adamın lasttiğine girip yamuldu. Orda inip konuştuk karşılıcağını filan söyledi bilgilerini aldım ilk kazam ve...
Arkadaşlar merhaba bugün servise motoru götürdüm, garantisinin aktive edilmediğini söylediler.Aktifleştirmek için ruhsatı filan aldı ama bugün bayram olduğu için olmıyacagını pazartesi günü fotoğrafını atmamı istedi. Ruhsatla ne yapabilceğini pek bilmediğim için güvenemedim. Bi sıkıntı çıkarmı...
Arkadaşlar merhaba motosikletin lastiklerini değiştirmek istiyorum 90/90-17&120/80-17 ama bu ebatlarda bulamadım 90/90 110/80 var bu ebatlarda azcık oynaması sıkıntı çıkarırmı?
https://www.motoexpress.com.tr/urun/benelli-125-rks-rk-125s-rks-titanic-150r-s-sag-fren-maneti-kolu-a?srsltid=AfmBOorlqY52kPMMAEPpK4SMtB-9LxBTMzQgd42D1j185Mr3ZymE-crB hocam böyle bir site buldum ama sizce güvenlimi?
Teşekkür ederim hocam cevabınız için ayarlanabilir frenin maneti ile normal olan manetin bir farkı oluyormu peki? Birkaç tane gördüm ama ayarlanabilir değillerdi.
Arkadaşlar merhaba fren manetim kırıldı internettede sadece komple şekilde satıyolar başka bir fren manetini benim motoruma uydurabilirmiyiz? Rk125s motorum var ön freni ayarlanabilir.