T.Gunal kullanıcısının son içeriği

1. T.Gunal

2016 Model CBR 500R Alinirmi ( 75.000 Km )

Nacizane ben o arkadaşın otomobildeki Onno Ustaya karşılık gelen bir uzmanlığı olduğunu düşünmüyorum. Daha ziyade sigorta ve basit onarımlarda tecrübeli gibi. Elinde komparatör ile bir blokta ölçüm yaparken hayal ediyorum pek oturmuyor. Şahsi fikrim tabi.
  2. T.Gunal

Merak edenlere 2015 Tiger 800 XRx ağır bakım

Bu detayda bakım için kesinlikle iyi fiyat. Defalarca sadece periyodik bakımları yapılarak 10.000 lerce km daha gidecek.
  3. T.Gunal

R25 Gidon denge sorunu

Patlak amortisör keçeleri uzun süre böyle devam edildiğinde yayların boylarında fark ve ezilme-gevşeme hızlarında farklılık yaratması sebebiyle söylediğiniz şeyleri yapar. Bozuk keçeli amortisörlerden hep aynı şekilde park ediliyorsa içte kalan maşa tarafının yayı da diğerine göre hep daha fazla...
  4. T.Gunal

sibop sesi cg

El ile olacak iş değildir subap ayarı. Sentil çakısı var ve kullanmadıysa kötü, hiç yoksa daha da kötüdür. Böyle birinin ayar için motorun soğuk olması gerektiğini bildiğini de sanmıyorum. Ek olarak o motorların boşlukları bazen kusursuz ayar yapmayı da imkansız kılabilir. bu durumda biraz sesli...
  5. T.Gunal

2. El Motorlara Karşı Önyargı

Bunun için riski azaltan bazı filtreler var. Mesela marka model seçimi. Piaggio veya 2-3 yıllık Suzuki gibi bir motora Caddebostan'dan ne bileyim Kızılay'dan bir satıcıdan bakıyorsanız dolandırılma riskiniz azalır. Ama çok iyi fiyatlı bir Honda'yı zar zor Türkçe konuşan ve Ortadoğu komşularımıza...
  6. T.Gunal

YBR 125 90 bin kmde 30 bin TLye alınır mı?

Sıfır bir CG bayiden çıkarılıp hemen bir kalite kontrol maksatlı elden geçirilip subap sıkılıkları montaj torkları vs elden geçirilse bunun içinden geçer. Kesinlikle daha memnun eder.
  7. T.Gunal

Dertleşmeye geldim dominar 250

Sıkı subap uzun süre bu şekilde kullanıldıysa sorunu büyütebilir burası makul. Ancak tamir süresi görece kısa olması beklenen sorunlardandır bunlar. Böyle günler haftalar pek sürmemesi gerekir.
  8. T.Gunal

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

4.0 lt/100km 2015 NC750X
  9. T.Gunal

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

2,2 Litre /100km 2024 Honda CB125F
  10. T.Gunal

Artık japon commuter efsanesi bitti mi?

Bunları kullananlar da yolcu oluyor bu durumda motorcu değil. 1777643456 Dostum senin de iyi bir scooter sürmeden çok keskin yorum yaptığın anlaşılıyor. Ben de Motosiklet sürücüsüyüm scooter seçmem ama nefret de etmiyorum.