Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar amcam İtalya'dan orijinal Piaggio Fly 100 ateşleme bobini getirdi beyin ile birlikte bir parça üzerinde piaggio arması var bana 75 mal oldu motorumu da sattım takmak kullanmak nasip olmadı isteyen olursa satılıktır fotosunu da gönderirim sadece torbasını açmtım o kadar.
Merhaba abilerim ve sevgili arkadaşlar forumda ve motor kullanımında daha çok yeniyim ama çok hevesliyim. :))
Arkadaşımdan piaggio fly 100 motor aldım yazın güzel bir şekilde çalışıyordu hızlıda gidiyordu ama geçen ay bir sorun oluştu marş çok zor basmaya başladı geçen haftada hiç basmadı...
Merhaba arkadaşlar;
Sevgili arkadaşlarım biliyorsunuz ki scarabeo ve ps 150i'nin üretimi bitti fakat, bana hem az yakan ve beygir gücü yüksek bir scooter lazım öncelikle şunu söylemek isterim ki scarabeo 183 cc ve 19 hp'lik bir güce sahip rahatlıkla 85 kg lik bir kullanıcı ile 105-120 km hızı...