szafer kullanıcısının son içeriği

1. S

Trafikte Yeni Düzenleme : Motosikletlere Işıklarda Güvenli Alan Geliyor.

peki kurye ve elektrikli bisiklet/motosiklet terörünü engellemek için ne yapacaklar( ug ve nk cıları da unutmadık)
  2. S

Motosikletlinin Ani Duruşu Trafiği Karıştırdı

bugün artık dünyanın hiçbir yerinde otomobil firmaları ekonomiye yön verecek pozisyonda değil, artık önemsizler ekonomik açıdan. apple denen şirket dünyadaki tüm otomobil firmaların toplam değerinden çok daha fazla. 60 larda önemli olan otomotiv artık o kadar da önemli değil. otomobilin...
  3. S

peki ya seçenler?
  4. S

hocam 20 yıl önce böyle bir durum var mıydı? bugün gelinen nokta istemezük diyenlerin suçu değil. bu durum nasıl değişir bilmem.
  5. S

o yabancı ingilize, almana, norveçliye niyazi yapabiliyor mu? yapana değil yaptırana bakacaksın.
  6. S

Motoru park ettiği yerden yer değiştirilen sürücü, isyan etti

ben de spesifik bir savcıdan ve silivriden bahsetmiyorum:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
  7. S

bir ülke 60 sene boyunca dışarı kapalı kalkınmayı beklemez, bekliyorsa biryerlerde bir yanlışlık vardır. yeni kurulan ülkeler için dışa kapalılık en fazla 20-25 senedir. ondan sonrası başka hesaplar devreye girmiş demektir. okuduğum okulu sevmesem de işin iktisadi akademik yaklaşımı budur.
  8. S

Motoru park ettiği yerden yer değiştirilen sürücü, isyan etti

ayrıca , Silivrinin soğumasına da çok fazla kalmadı😀
  9. S

ben ilkokuldayken (80 lerin başı) yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı vardı ne oldu? ne olacak bu salaklık yüzünden 2000 yılına kadar kuş serisi üretildi. gümrük birliği sayesinde (dezavantajlarına rağmen) ülkenin zengin olmayan insanları da kaliteli malla tanıştı. tamam yerli olsun da...
  10. S

görüşünüze saygılıyım ama benim için bazı şeyler kalmadı. sağolsunlar öldürdüler.
  11. S

bir konuda size katılmıyorum. bu ülkenin malı olması onu otomatikman sevmemi gerektirmiyor. en azından artık gerektirmiyor. bence o devirler geçti. artık yaptığım her alışverişte, kurduğum her dostlukta hangi mahalleden olduğuna dikkat ediyorum. yoksa magandalar da bu ülkenin mahsülü ama onları...
  12. S

togg ları kimin aldığı düşünülünce...
  13. S

Otoparkdaki kaza sonrası yaşanan panik sosyal medyada gündem oldu

hocam öyle deme, betamax lar bugün oy veren % 50 den daha akıllıydı :D
  14. S

Benzin İstasyonunda İlginç Kurallar

üstadım siz daha iyi bilirsiniz elbette ama malum balık baştan kokar, patron ne istiyorsa pompacı ve alt kademe onu yapar.
  15. S

Benzin İstasyonunda İlginç Kurallar

bana en mantıklı gelen açıklama.

Yeni mesajlar