Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Motosiklet.TV
Foto Galeri
İletişim
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
szafer 'in en son etkinliği
Ana sayfa
S
szafer
İstanbul - Antalya uzun yol önerisi
konusundaki
tommygun mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
2 Motor daha sağlıklı olur. Tekirdağ - Uçmakdere - Çanakkale - Ege kıyıları - Sakar geçidi - Fethiye üzerinden bir güzergah yaparsanız...
11 Tem 2026
S
szafer
,
Motoru park ettiği yerden yer değiştirilen sürücü, isyan etti
başlıklı konuya cevap yazdı.
tapulu malı mı olması gerekiyor? biraz nezaket. ben araba parkederken dikkat ettiğim iki husustan birisi, başka bir araba da park...
11 Tem 2026
S
szafer
,
saygı derken? motorcu bir araba bir motorun sığacacı yere araba park edemeyecek şekilde motorunu koyacak ve motoru çekilince saygıdan mı...
11 Tem 2026
S
szafer
konusundaki
tommygun mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Arkadaşlar, "ora benim" , "bura benim" , "benim de hakkım, ben de aracım" derseniz valla kusura bakmayın, ayının teki gelir, cart diye o...
11 Tem 2026
S
szafer
2. El Motorlara Karşı Önyargı
konusundaki
Cavalry mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Bu konu sosyolojik açıdan bile incelenebilir. Ahlaksız insanlarımızın çokluğundan kaynaklı böyle bir algı var, bu doğru. Motor tipleri...
11 Tem 2026
S
szafer
konusundaki
tommygun mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Mevzu kendi evi önüne park etme hastalığı değil. Ben de mesela otomobil kullandığımda küçücük bir yere sığabilen motorun bazen öyle bir...
11 Tem 2026
S
szafer
konusundaki
Wilfaelor mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Benzeri bir olay yaşadım, disk kilidim alarmlı hem de kuvvetli. Zaten sokağa bakan tarafta oturuyorum direkt duydum motorumun alarm...
10 Tem 2026
S
szafer
,
Yaz sıcakları Hk.
zafer abi kızıyor ama; antalyadayım spora ve işe motorla gidiyorum biri 3.5 km diğer 1.5 uzakta. kasksız ve eldivensiz asla kullanmam...
10 Tem 2026
S
szafer
,
valla kuryeleri, ug cileri ve düşük cc li ss kullananları adam etmedikten sonra kimse motoru araçtan saymayacak. benim düşüncem bu yönde.
10 Tem 2026
S
szafer
,
bu biraz da tavuk - yumurta meselesi. hiçbir ingiliz müzede saklanmadıysa 10 yaşındaki bir aracın çiziksiz, boyasız yada değişeni...
10 Tem 2026
S
szafer
,
İlk defa vitesli motosiklet sürdüm ve birçok sorum var. (Regal Raptor DD 250E-9B)
konuyu açan arkadaş ehliyetim var demiyor da siz niye savunuyorsunuz ehliyeti var diye agalar?
10 Tem 2026
S
szafer
konusundaki
Cyan mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Bizdeki boya takıntısının sebebi eline paspas çekçek verip yerleri sildirmeye bile erineceğiniz tıynette veya yetersizlikte olan sözde...
10 Tem 2026
S
szafer
,
bence bir noktayı gözden kaçırıyorsunuz, bu biraz da bizim alıcı kitlemizden kaynaklanıyor. motor camiasında çok yeni olduğum için...
10 Tem 2026
S
szafer
,
İlk defa vitesli motosiklet sürdüm ve birçok sorum var. (Regal Raptor DD 250E-9B)
kesinlikle. forumda başka bir çok mesajda ehliyetini yeni alan arkadaşlara en çok verilen tavsiyelerden birisi kapalı alan ders al iken...
10 Tem 2026
S
szafer
konusundaki
arndiol mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Burada ele almamız gereken şeyler var; İlk olarak motor sürmemişsiniz yani motor eğitimi almamışsınız. Motor eğitim almadan 2 sokak...
10 Tem 2026
Yeni mesajlar
Yeni moturum - Suzuki SV650A (2017)
En son: tommygun
47 dakika önce
Moto Sohbet
Trafik ihlal ihbarlarını nereye yapıyorsunuz?
En son: enlighteray
Bugün 00:47
Moto Sohbet
Benzin Kuyruğu!
En son: Osm@n
Dün 23:20 da
Moto Etkinlik
A
İşten kovuldum kebapçıda kuryelik yapmaya başladım
En son: aztekler
Dün 22:12 da
Moto Sohbet