swordfish kullanıcısının son içeriği

1. S

Cep Telefonu Takaslı Motorsiklet

Merhaba Bir arkadaşım cep telefonu ile takas etmek istiyor.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hero-digerlerinden-farkli-hero-motosiklet-ve-7-plus-takasli-483920094/detay
  2. S

Cep Telefonu Takaslı

MErhaba Bir arkadaşım cep telefonu ile takas etmek istiyor.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hero-digerlerinden-farkli-hero-motosiklet-ve-7-plus-takasli-483920094/detay
  3. S

Hayatınızda Böyle Entersan Motor Gördünüz mü ?

Bugun Eminönünde rastladım :)
  4. S

Sahibinden.com'da motorsiklet ilanı vermeden önce çok dikkat edin..

Eğer ilan verecekseniz mutlaka izleyin arkadaşlar.. Nasıl çakal bir firma bu sahibinden nasıl milletin parasının üzerine yatıyor görün Merhaba Aslında yazacaktım uzun uzadıya ama video çekeyim dedim.Hem daha açıklıyıcı olur hem de derdimi daha iyi anlatırım
  5. S

Honda Cbf 150 Motorsiklet uzaktan çalıştırma ve uzaktan kumandalı led çakar uygulamas

Bugun vaktim vardı biraz uğraşıyım dedim motorla :)
  6. S

Hayatınızda böyle ses çıkartan bir motor daha gördünüz mü ?

Babam evde yatıyordu adam don gömlek dışarı fırladı ne oluyor diye :D Hala gülüyorum ya
  7. S

Sjcam M20 Mükemmel Netlik + Gyro ( GoPro Killer )

Havalar güzelken bir kaç video çekeyim dedim. Gearbestten almıştım mükemmel hoşuma gitti.Bu tarz bir kamera arayanlara kesinlikle tavsiye ederim
  8. S

Siyah Cbr 250 si çalınan var mı ?

İstanbul Bayrampaşada rastladım plaka yok sinyal kırık çaldıran var mı
  9. S

Motoru çalınlar toplanıp Motoru çalınlar birlik olup ana haberlere konu oldu..

Biraz eski bi haber bir arkadaşımın uğraşları sonucu TGRT Haberde yayınlanmıştı. Tanıdığı filan olan var böyle bir haber daha yaptırabilirmiyiz ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------
  10. S

Trafikde kendini sıkıştıran adamın ağzına uçan tekme atan motorcu

Şiddete karşıyız. Küfürede de karşıyız. Motorcu adam efendi olmalı ama bazen insanı çileden çıkartıyorlar
  11. S

Trafikde çakar lamba magandalığı

Benim bildiğim kadarı ile resmi görev emri yok ise trafikde çakar lamba kullanmak yasak. Kaç sefer sıkıştırdılar benide.birde birşey söyleyince hakaret ediyorlar Bakın bu videoda yolunda giden adamı sıkıştırıp birde utanmadan tehdit ediyorlar.. en son milletvekilleri ile ceza yemişti. Sizinde...
  12. S

Motoru çalınanlar haberlerde

artık birilerinin dikkatini çekmeyi başardık galiba
  13. S

Cbf 150 için led ampül kullanan var mı

Merhaba Cbf 150 motoruma xenon takacaktım ama sorduğum kişiler biraz kesip biçmek gerektiğini cbf 150 ve ybr 125 lerde eski tip ampül oldugu için biraz değişiklik yapmam gerektiğini söyledi.. Araştırırken şu ilanı gördüm.. Cbf 150 Led ampül diye hiç kullanan var mı tavsiyeleriniz yada...
  14. S

Motor Hırsızlarının videosu

Arkadaşlar daha once şişli perpadan 2008 model yamaha r6s model motorumun calındığını burda paylaşmıştım... http://www.motosiklet.net/forum/calinti-motor-duyurulari/122677-2008-model-yamaha-r6s-motorum-istanbul-sisli-perpadan-calinmistir.html Şimdi videoyu paylaşıyorum... (Bazı görüntüler...
  15. S

2008 Model Yamaha R6S motorum istanbul şişli perpadan çalınmıştır

Arkadaşlar 2008 Model Yamaha R6s Siyah Renk Motorum Dün gece istanbul şişli perpa ticaret merkezinden çalınmıştır.Motor 06 plakalıdır.Görenler duyanlar lütfen iletişime geçsin.. Motoru bulanlar ödüllendirlilecektir. Özkan 0507 920 74 04

Yeni mesajlar