Swindler kullanıcısının son içeriği

1. Swindler

Yeni lastiklerin üretim tarihi

Merhaba lastiklerimin artık ömrünü tüketmesiyle yeni lastik almaya karar verdim. Rosso 2 lerden memnun kaldığım için tekrar almak istiyorum fakat üretim yılı 2017 den geç bulamadım. 2017 üretimli rosso 2 ler sizce tercih edilmeli mi
  2. Swindler

Arka Lastik Sekiyor

Merhabalar dün yolda giderken arka lastiğin sanki çakıllı yolda gidiyormuş gibi sektiğini farkettim. Yolun bozuk olabileceğini düşünüp dümdüz bir yola çıktım fakat düz yolda da arka lastik sanki sekiyormuş gibi hissettiriyor. Böyle arkamda yukarı aşağı şekilde bozuk yolda gidiyormuş gibi bir his...
  3. Swindler

Fren Geliştirmesi

Merhaba RC250 den abssiz R25'e geçmiş birisi olarak R25'in frenlerinden memnun kalmadım. Özellikle arka frende tutacak tutmayacak galiba ya ikilemlerinden rahatsız oldum. Bu frenlere ekstra bir şeyler yapabiliyor muyuz ?
  4. Swindler

R25 İçin Kask Önerisi

Merhaba arkadaşlar. R25 için yeni kask arayışına girdim fakat iki model arasında kaldım. Agv k5 s ve shoei gt air arasında gidip geliyorum. Fiyat olarak agv yi 2700 shoei ise 3200 lira civarında. Bu iki kaskı seçmemdeki en önemli neden motoru kışın kullanmadığım için güneş vizörünün olması...

Yeni mesajlar